Εισαγωγή-Πώς να διώξουμε τα περιττά κιλά των εορτών?

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως να διώξετε τα περιττά κιλά των εορτών; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Με ενημερωμένες πληροφορίες και αποτελεσματικές συμβουλές, θα σας δείξουμε τον καλύτερο τρόπο για να επανακτήσετε τη φυσική σας φόρμα και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.  Aνακαλύψτε το πρόγραμμα διατροφής που σας προτείνουμε, συμβουλές για άσκηση και υγιεινή ζωή, καθώς και γευστικές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να αποχαιρετήσετε τα περιττά κιλά και να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Συνοδευτικά, παρέχουμε και προσωπική υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας. Πάμε να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι για μια πιο υγιή και ευεξίας γεμάτη ζωή!

Επίσκεψη σε επαγγελματία ειδικό

Επισκεφτείκαμε τον κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο Κο Κυριάκο Ρέππα στη Νέα Ερυθραία, έναν από τους καλύτερους ειδικούς στη διατροφή και μας βοήθησε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Με up to date πληροφορίες και προσαρμοσμένες συμβουλές, πιστεύουμε πως κι εσείς θα ανακαλύψετε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να αποχαιρετήσετε τα περιττά κιλά και να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. (Αθανασίου Διάκου 37, Νέα Ερυθραία)

Η άσκηση

Η συχνή άσκηση είναι καθοριστική για την απώλεια βάρους και την επίτευξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Με την τακτική σωματική δραστηριότητα, μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας και να αποκτήσετε μια ζωή γεμάτη ευεξία . Η άσκηση βοηθάει στην αλλαγή της σύστασης των ιστών του σώματος αυξάνοντας τους μυς και περιορόζοντας το λίπος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το μεταβολισμό και βελτιώνει την αντοχή. Ανακαλύψτε ποιοι τύποι άσκησης σας ταιριάζουν καλύτερα και ξεκινήστε την επαναστατική αυτή διαδρομή για μια υγιή και γεμάτη χαρά ζωή!

Πιο συγκεκριμένα, βάρη, περπάτημα ή jogging.

Τόσο το περπάτημα όσο και το jogging προσφέρουν πλεονεκτήματα στην απώλεια βάρους, τη βελτίωση του μεταβολισμού και την αναβάθμιση της αντοχής, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο τρόπος άσκησης που βοηθά στο έλεγχο του βάρους. Ασκήσεις αντιστάσεων, όπως η κλασική γυμναστική στο γυμναστήριο, οι πιλάτες, η yoga, αλλά και όλα αυτά τα σύγχονα προγράμματα εξατομικευμένης (personal) εκγύμνασης έχουν το ίδιο και ίσως καλύτερο αποτέλεσμα. Το θέμα είναι να επιλέξετε τον τρόπο άσκησης που σας ταιριάζει καλύτερα και να ξεκινήστε αυτό το ταξίδι.

Τα γεύματα

Με τη βοήθεια του διατροφολόγου, θα ανακαλύψετε γεύματα που ταιριάζουν στις γεύσεις και τις προτιμήσεις σας, αλλά είναι και υγιεινά. Θα μάθετε πόσο σημαντική είναι η ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνετε και πώς δεν είναι λάθος να μετράτε τις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στο φαγητό ή στη σαλάτα σας. Θα μάθετε να ορίζετε τις μερίδες σας και πως παραδείγματος χάριν η μερίδα στα όσπρια και στα μακαρόνια είναι μέχρι την άκρη του χερουλιού μίας κανονικής κούπας και το κρέας και το ψάρι θα πρέπει να είναι περίπου μία παλάμη σας.

Αυτοπαρακολούθηση και καταγραφή

Με το εξειδικευμένο app διατροφής που μας έδωσαν στο διαιτολογικό γραφείο του Κου Ρέππα, μπορέσαμε να προσαρμοστούμε και να ελέγξουμε τελικά το πρόγραμμα διατροφής που μας βοήθησε να αποχαιρετήσουμε τα περιττά κιλά και να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μέσα από αυτό λάβαμε τις συμβουλές του ΚουΡέππα, ενημερωθήκαμε για τα καλύτερα προϊόντα και τις πιο νόστιμες συνταγές, προσαρμοσμένες στις διατροφικές μας ανάγκες. Επιπλέον, με το app νιώθαμε πως έχουμε προσωπική υποστήριξη από τον Κο Ρέππα, και τελικά μας βοήθησε να μείνουμε «εντός προγράμματος». Άλλο να κάνεις παρασπονδίες και άλλο να πρέπει να τις γράψεις ή να τις φωτογραφίσεις.

App διατροφής Κου Ρέππα

Με το app διατροφής του Κου Ρέππα, θα μπορείτε να αποκτήσετε προσαρμοσμένο πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να αποχαιρετήσετε τα περιττά κιλά και να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Με τις συμβουλές του Κου Ρέππα, θα ενημερώνεστε για τα καλύτερα προϊόντα και τις πιο νόστιμες συνταγές, προσαρμοσμένες στις διατροφικές σας ανάγκες. Επιπλέον, με το app θα έχετε προσωπική υποστήριξη από τον Κο Ρέππα, ο οποίος θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για μια πιο υγιή και ευεξίας γεμάτη ζωή. Κατεβάστε το app τώρα μετά από επίσκεψη στο ιατρείο του και ξεκινήστε αυτό το ταξίδι για μια καλύτερη εσωτερική και εξωτερική ευεξία!

Ζύγισμα με λιπομέτρηση

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας τόσο στην απώλεια βάρους αλλά και τις αλλαγές στο λίπος και τους μύες, η λιπομέτρηση μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά στις 15 μέρες είναι λύση σας.Μέσω αυτής της διαδικασίας, θα μπορέσετε να παρακολουθείτε την αυξομείωση του βάρους ή των ιστών σας και να κατανοήσετε την απόδοση του προγράμματος διατροφής και της άσκησης που ακολουθείτε.

Ιδανικό Σωματικό Βάρος

Θέλετε να βρείτε το ιδανικό σωματικό βάρος σας; Ποιος είναι δηλαδή ο δικός σας ατομικό-προσωπικός στόχος. Με τη βοήθεια του ειδικού εμείς το ξεκαθαρίσαμε! Σας προτείνουμε να πάτε για να βρείτε το λιπώδη ιστό σας, τη μυική σας μάζα καθώς και το βάρος του σκελετού σας! Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά, γιατί είναι μοναδικά για κάθε οργανισμό. Έτσι, θα σταματήσετε να επηρεάζεστε από τα τηλεοπτικά πρότυπα και θα ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στο σωματότυπο σας! Ένα υγιές και δυνατό σώμα με το ιδανικό βάρος τόσο αισθητικά όσο και από άποψη υγείας.

Υπόμνηση

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!