Τελευταία ενημέρωση 27 Απριλίου 2023

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Οι πληροφορίες που παρέχονται από το Global Influence («εμείς», «εμάς» ή «μας») στη διεύθυνση https://globalinfluence.gr (ο «Ιστότοπος») και η εφαρμογή μας (web app) είναι μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Όλες οι πληροφορίες στον Ιστότοπο και στην εφαρμογή μας παρέχονται καλή τη πίστη, ωστόσο δεν παρέχουμε καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την ακρίβεια, την επάρκεια, την εγκυρότητα, την αξιοπιστία, τη διαθεσιμότητα ή την πληρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας στον Ιστότοπο ή την εφαρμογή μας. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ή ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΑΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ιστότοπος και η εφαρμογή μας  μπορεί να περιέχουν (ή μπορεί να σας αποσταλούν μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής μας) συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή περιεχόμενο που ανήκει ή προέρχεται από τρίτα μέρη ή συνδέσμους σε ιστότοπους και λειτουργίες σε banner ή άλλες διαφημίσεις. Τέτοιοι εξωτερικοί σύνδεσμοι δεν διερευνώνται, παρακολουθούνται ή ελέγχονται ως προς την ακρίβεια, την επάρκεια, την εγκυρότητα, την αξιοπιστία, τη διαθεσιμότητα ή την πληρότητα από εμάς. ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ Ή ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ή ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΗ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩN.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ιστότοπος δεν μπορεί και δεν περιέχει συμβουλές μόδας, ομορφιάς, τρόπου ζωής. Οι πληροφορίες μόδας, ομορφιάς, τρόπου ζωής παρέχονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν υποκαθιστούν επαγγελματικές συμβουλές. Ως εκ τούτου, πριν προβείτε σε οποιεσδήποτε ενέργειες που βασίζονται σε τέτοιες πληροφορίες, σας ενθαρρύνουμε να συμβουλευτείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες. Δεν παρέχουμε κανενός είδους συμβουλές μόδας, ομορφιάς, τρόπου ζωής. Η ΧΡΗΣΗ Ή Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Ο ιστότοπος και η εφαρμογή μας  ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς ιστότοπους συνεργατών και λαμβάνουμε προμήθεια συνεργατών για τυχόν αγορές που πραγματοποιείτε στον ιστότοπο συνεργατών χρησιμοποιώντας τέτοιους συνδέσμους. Οι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: CJ Affiliate από την Conversant, Flexoffers, Circkewise και Linkwise