Η άνοδος της τάσης: Τι πρέπει να ξέρετε για το Φυσικό και glossy nail manicure trend

Στον κόσμο της ομορφιάς, υπάρχει πάντα μια νέα τάση που κάνει θραύση.  Τα barely there νύχια είναι celebrity approved και αποτελούν την πιο elegant επιλογή! Και αυτή τη στιγμή, όλα αφορούν τα φυσικά και γυαλιστερά νύχια. Αυτή η τάση κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, με όλο και περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν ένα μινιμαλιστικό αλλά κομψό look. Τι ακριβώς είναι, λοιπόν, το φυσικό και γυαλιστερό μανικιούρ νυχιών και γιατί είναι τόσο δημοφιλές;

Ουσιαστικά, περιλαμβάνει τη χρήση διάφανων ή nude αποχρώσεων βερνικιού και την προσθήκη ενός γυαλιστερού topcoat για να επιτευχθεί ένα λαμπερό, υγιές φινίρισμα. Αυτό το look είναι ιδανικό για όσες θέλουν ένα εκλεπτυσμένο στυλ, ένα natural look με ένα λαμπερό twist! Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, όμως.

Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε περισσότερο στην τάση των φυσικών και γυαλιστερών νυχιών, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για το πώς να επιτύχετε την εμφάνιση και τα καλύτερα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Έτσι, είτε είστε αρχάρια στο βερνίκι νυχιών είτε έμπειρη επαγγελματίας, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι’ αυτή την καυτή τάση ομορφιάς.

Τα πλεονεκτήματα ενός φυσικού και γυαλιστερού μανικιούρ

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην επιλογή ενός φυσικού και γυαλιστερού μανικιούρ. Πρώτα απ ‘όλα, είναι μια επιλογή που δεν απαιτεί πολλή συντήρηση. Από τη στιγμή που έχετε επιτύχει την επιθυμητή εμφάνιση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να μην αποχρωματιστεί ή για τη θραύση του βερνικιού νυχιών. Επίσης, είναι ένα στυλ που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι ένα γάμο ή μια βάφτιση. Επιπλέον, η επιλογή ενός φυσικού και γυαλιστερού μανικιούρ δεν απαιτεί πολλή επιδιόρθωση.

Συν τοις άλλοις, η επιλογή ενός φυσικού και γυαλιστερού μανικιούρ είναι καλή για τα νύχια σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν απαιτεί τη χρήση έντονων χρωμάτων ή άλλων χημικών προϊόντων που μπορεί να βλάψουν τα νύχια σας. Επίσης, η επιλογή ενός φυσικού και γυαλιστερού μανικιούρ μπορεί να διατηρήσει τα νύχια σας υγιή και δυνατά, καθώς δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε διαδικασίες που μπορεί να τα βλάψουν.

Τέλος, μια άλλη προσθήκη στη λίστα των πλεονεκτημάτων της επιλογής ενός φυσικού και γυαλιστερού μανικιούρ είναι ότι είναι μια επιλογή που μπορεί να διαρκέσει για πολύ καιρό. Επειδή δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά το βερνίκι νυχιών, ένα φυσικό και γυαλιστερό μανικιούρ μπορεί να διαρκέσει για μερικές εβδομάδες, ανάλογα με το πώς τα φροντίζετε.

Πώς να πετύχετε ένα φυσικό και γυαλιστερό μανικιούρ

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ξεκινήσετε με καθαρά νύχια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσετε το προηγούμενο βερνίκι νυχιών και να καθαρίσετε τα νύχια σας με ένα βαμβάκι και αντισηπτικό. Αφού καθαρίσετε τα νύχια σας, πρέπει να τα διαμορφώσετε όπως θέλετε. Αν χρειάζεστε βοήθεια στο κόψιμο των νυχιών σας, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα beauty salon νυχιών για να σας βοηθήσει στη διαδικασία.

Μετά τη διαμόρφωση, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε  βάση για το βερνίκι νυχιών. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία των νυχιών σας και θα βοηθήσει το βερνίκι να πιάσει καλύτερα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε δύο στρώσεις από το μανό Gabriella Salvete 60Glow! Τέλος, προσθέστε μια γυαλιστερή  επίστρωση για να δημιουργήσετε το λαμπερό φινίρισμα!

Επίλογος

Η πιο luxury εκδοχή του barely there manicure αποτελεί η επιλογή του nude με χρυσή περλέ απόχρωση! Μάλιστα, όταν τα νύχια επιλέξετε να τα έχετε κοντά και περιποιημένα θα έχετε το πιο κομψό και σοφιστικέ αποτέλεσμα!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.

@globalinfluencegr Φυσικό και glossy nail manicure trend Αγοράστε τώρα απο το link in bio! #natural #glossy #nails #barelytheremanicure #elegant ♬ Natural Emotions - Muspace Lofi