Εισαγωγή-Black Tie Dress

Οι επίσημες εκδηλώσεις απαιτούν από εμάς να αισθανόμαστε και να εμφανιζόμαστε ξεχωριστά. Τα μαύρα φορέματα black tie είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ανακαλύψτε τους κανόνες για να φορέσετε σωστά αυτά τα φορέματα black tie και να κυριαρχήσετε στην εκδήλωση. Αποκτήστε την εμπειρία της αληθινής πολυτέλειας και κομψότητας με τα καταπληκτικά μας black tie φορέματα. Συνήθως πρόκειται για φορέματα που είναι μακριά, αλλά αν το event είναι πιο χαλαρό μπορείτε να φορέσετε και mini. Επιπλέον συνδυάζονται τέλεια με πέδιλα και γόβες.

Black Tie Dress

Ντραπέ Bελούδινο φόρεμα, καταπληκτική επιλογή για να εντυπωσιάσετε σε επίσημες εκδηλώσεις.

Αγκαλιάζει το σώμα σας με πολυτέλεια και κομψότητα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμφάνιση. Ο συνδυασμός με πέδιλα και γόβες ολοκληρώνει το στιλ σας, ενώ μπορείτε να το επιλέξετε σε μακριά ή mini έκδοση, ανάλογα με τον χαρακτήρα της εκδήλωσης. Αποκτήστε την αίσθηση της αληθινής πολυτέλειας με ένα ντραπέ βελούδινο φόρεμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. (Εδώ: Celestino)

black tie dress

Δημιουργήστε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση με ένα μαύρο φόρεμα που ξεχωρίζει.

Οι επίσημες εκδηλώσεις απαιτούν κομψότητα και πολυτέλεια, και τα μαύρα φορέματα black tie είναι η ιδανική επιλογή για να τις απογειώσετε. Αποκτήστε την αίσθηση της αληθινής πολυτέλειας με ένα μακρύ ή mini μαύρο φόρεμα που συνδυάζεται τέλεια με πέδιλα ή γόβες. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε εκδήλωση.

black tie dress

Party Shoes

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας σε μια επίσημη εκδήλωση, δεν μπορεί να λείπουν τα εντυπωσιακά παπούτσια για πάρτι. Με μία ποικιλία σχεδίων και στυλ, τα party shoes σας θα είναι απόλυτα ταιριαστά με το μαύρο φόρεμά σας. Από γόβες με ψηλό τακούνι μέχρι πέδιλα με λεπτομέρειες, θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμφάνιση. Tα kitten heels είναι μία από τις πιο safe επιλογές για party shoes! (Εδώ: Καλογήρου)

black tie dress

Feathers

Mε feathers, δημιουργήστε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τα φορέματα. Αποπνέοντας πολυτέλεια και κομψότητα, τα μαύρα φορέματα black tie συνδυάζονται τέλεια με πέδιλα και γόβες, προσθέτοντας μια μοναδική πινελιά στο στιλ σας. Καθηλώστε τον κόσμο με την αίσθηση της αληθινής πολυτέλειας και δημιουργήστε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε εκδήλωση.

black tie dress

Backless Dress

Απογειώστε το στυλ σας με ένα backless dress. Αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα θα σας χαρίσει μια ανεπανάληπτη εμφάνιση σε κάθε εκδήλωση. Με τον κομψό συνδυασμό πέδιλων ή γοβών, θα αποπνέετε πολυτέλεια και κομψότητα. Ανακαλύψτε την αληθινή πολυτέλεια των backless dresses και κάντε τη διαφορά με την κομψή εμφάνισή σας.

Υπόμνηση

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!