Το να δημιουργήσετε μακιγιάζ που θα αναδείξει τα αμυγδαλωτά μάτια σας μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή, αλλά με μερικά tips & tricks μπορείτε εύκολα να τα καταφέρετε με επιτυχία. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, θα δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα αναδείξει τα αμυγδαλωτά μάτια σας.

Μάσκαρα: Χρησιμοποιήστε την σωστά

Η μάσκαρα είναι ένα από τα βασικά εργαλεία για να αναδείξετε τα αμυγδαλωτά μάτια σας. Χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα όπως αυτή της Lancôme, η οποία προσφέρει εξαιρετικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Ξεκινήστε από τη ρίζα των βλεφαρίδων σας και κινηθείτε προς τις άκρες, κάνοντας ελαφρά αριστερά και δεξιά κινήσεις με το πινέλο για να δημιουργήσετε ένα σχήμα βεντάλιας.

Σκιά: Δημιουργήστε το cat-eye effect

Για να δώσετε ένα έντονο cat-eye effect στα αμυγδαλωτά μάτια σας, χρησιμοποιήστε μια σκιά και περιγράψτε μια νοητή γραμμή από την εξωτερική γωνία του ματιού που αναβαίνει προς το εξωτερικό του άνω βλεφάρου. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο άλλο μάτι, μειώνοντας τη γραμμή της σκιάς καθώς πλησιάζετε προς το εσωτερικό του ματιού.

Λευκό μολύβι: Ενισχύστε το cat-eye effect

Ένα κόλπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εντείνετε ακόμα περισσότερο το cat-eye effect είναι να εφαρμόσετε λευκό μολύβι στην κάτω γραμμή του ματιού και στο εξωτερικό της. Αυτό θα δώσει φωτεινότητα στο σχήμα που έχετε δημιουργήσει με τη σκιά.

Concealer: Πετύχετε τέλειο φινίρισμα

Μετά την εφαρμογή της σκιάς και της μάσκαρας, εφαρμόστε concealer στα κενά του πάνω και κάτω βλεφάρου για ένα τέλειο φινίρισμα. Αυτό θα βοηθήσει να διορθώσετε τυχόν λάθη και να δώσετε φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών σας.

Φρύδια: Ολοκληρώστε το look σας

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ αμυγδαλωτών ματιών είναι η βαφή των φρυδιών. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή μία σκιά σε απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας και γεμίστε τα φρύδια σας για ένα ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Σβήσιμο: Δημιουργήστε μια ομοιόμορφη εμφάνιση

Το σβήσιμο του μακιγιάζ είναι ένα από τα βασικά στάδια για να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη και φυσική εμφάνιση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σβήσει αρκετά τη βαφή, έτσι ώστε οι γραμμές που έχετε δημιουργήσει στα μάτια να μην είναι υπερβολικά έντονες.


Ακολουθώντας αυτά τα tips & tricks, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα αναδείξει τα αμυγδαλωτά μάτια σας με ευκολία και άνεση. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε και να προσθέσετε το προσωπικό σας στυλ στο μακιγιάζ σας!

Shop the mascara

lancome-lash-idole___210107