Η μόδα boho έχει κερδίσει τις καρδιές μας με τον ρομαντικό και ελεύθερο αέρα που φέρνει στο ντύσιμο μας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο boho look με τα εξής key κομμάτια:

Flowy Skirt: Το boho must-have!

Οι flowy φούστες είναι ο ορισμός του boho στυλ. Σε πολύχρωμα floral μοτίβα, θηλυκές γραμμές και μακριά μήκη, δημιουργούν μια αίσθηση κίνησης και ελευθερίας. Συνδυάστε τις με elegant πουκάμισα και τοπ για ένα boho chic outfit που θα ξεχωρίσει! (Εδώ: DeZee)

Εσπανδρίγιες: Τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το look!

Τα suede πέδιλα τύπου ψηλής εσπανδρίγιας αποτελούν ιδανική επιλογή για να συνδυαστούν με την boho φούστα μας. Με φυσικά υλικά, όπως suede, και αέρινο design, προσθέτουν μια αίσθηση φρεσκάδας και κομψότητας στο look μας. (Εδώ: Simple Charachters)

Suede Τσάντα: Το τελευταίο κομμάτι του puzzle!

Επιλέξτε μια suede τσάντα με boho χαρακτηριστικά για να ολοκληρώσετε το boho look σας. Με χιαστί σχεδιασμό και φυσικά χρώματα, μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσθέτοντας έναν extra αέρα boho στυλ στην εμφάνισή σας. (Εδώ: American Vintage)

Arm Cuff: Το boho βραχιόλι που κλέβει την παράσταση!

Ένα boho arm cuff είναι το τελευταίο κομμάτι που χρειάζεται το outfit σας για να απογειώσετε το boho στυλ σας. Φορέστε το στο μπράτσο για έναν tribal αέρα, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα boho αξεσουάρ για ένα total boho look! (Εδώ: Glami)


Με αυτά τα key κομμάτια και αξεσουάρ, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα boho outfit που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε με τον ανεπιτήδευτο αέρα του. Ακολουθήστε τις προτάσεις μας και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του boho στυλ!