Αν ψάχνετε για ένα ύφασμα που θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα θα χρησιμεύσει ως βάση για τις πιο αβίαστες και ανάλαφρες εμφανίσεις του καλοκαιριού, το λινό είναι η απάντηση. (Ριγέ Σετ: TOPSHOP & Τζιν Σετ: Hoermanseder)

Striped Set Trend

Το ριγέ σετ είναι κορυφαία επιλογή για τους fashion insiders και είναι ιδανικό για τις ταξιδιωτικές σας εμφανίσεις. Το κλασικό αλλά ευέλικτο μοτίβο προσθέτει μια πινελιά κομψότητας σε κάθε ντύσιμο. Συνδυάστε το με απλά πέδιλα για κομψή εμφάνιση ή ντύστε το με γόβες για μια βραδινή έξοδο.

Halter Neck Top

Το μπλουζάκι με λαιμόκοψη είναι απαραίτητο για αυτή την καλοκαιρινή σεζόν. Η κολακευτική λαιμόκοψη και το ευέλικτο στυλ του το καθιστούν βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα κάθε fashionista. Συνδυάστε το με ένα ψηλόμεσο σορτς για καθημερινή εμφάνιση ή με μια fluy φούστα για ένα πιο κομψό σύνολο.

Το καλοκαιρινό κοστούμι με αμάνικο γιλέκο

Τα καλοκαιρινά κοστούμια χρειάζονται αμάνικο γιλέκο. Απαραίτητο για κάθε γκαρνταρόμπα, το κοντό γιλέκο μπορεί να είναι μέρος μιας εμφάνισης τριών κομματιών με παντελόνι ή να συνδυαστεί με τζιν παντελόνι wide leg, αντικαθιστώντας ουσιαστικά το  απλό φανελάκι.

Double Denim

Ένα από τα αγαπημένα μας σύνολα είναι το double denim look. Τα μεταλλικά καρφιά που στολίζουν το παντελόνι και το σακάκι δίνουν στο τζιν μια ροκ ατμόσφαιρα, ιδανική για τις νευρικές fashionistas. Συνδυάστε το με statement μποτάκια για τολμηρή εμφάνιση ή με sneakers για ένα πιο casual σύνολο.

Micro σορτς

Τα micro shorts κάνουν δήλωση από την πασαρέλα στους δρόμους. Αναδείξτε τα πόδια σας με αυτό το μοντέρνο κομμάτι συνδυάζοντάς το με μια flowy μπλούζα ή ένα cropped top για μια διασκεδαστική και ερωτική καλοκαιρινή εμφάνιση.

Σορτς και σανδάλια Combo

Ο συνδυασμός σορτς και πέδιλων είναι το καλύτερο outfit του καλοκαιριού. Είτε κάνετε δουλειές είτε απολαμβάνετε μια μέρα στην παραλία, αυτή η αβίαστη εμφάνιση είναι άνετη και κομψή. Συνδύασε το αγαπημένο σου σορτς με strappy σανδάλια για ένα chic καλοκαιρινό σύνολο.

Χρυσά σανδάλια

Αυτό το καλοκαίρι, τα χρυσά σανδάλια θα αντικαταστήσουν τα ουδέτερα. Προσθέστε μια πινελιά λάμψης στο ντύσιμό σας με ένα ζευγάρι μεταλλικά χρυσά σανδάλια. Είτε πηγαίνετε σε ένα beach party είτε σε ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο, αυτά τα σανδάλια θα αναδείξουν κάθε εμφάνιση.

Τσάντα κρουασάν

Μια πράσινη τσάντα κρουασάν θα πρέπει να είναι ήδη στη λίστα επιθυμιών σας. Η μοντέρνα σιλουέτα και το τολμηρό χρώμα το καθιστούν το τέλειο αξεσουάρ για να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα σε κάθε ντύσιμο. Συνδύασέ το με ένα ουδέτερο ντύσιμο για να ξεχωρίζει η τσάντα.

Ελαστικό παντελόνι μέσης

Το ελαστικό παντελόνι μέσης είναι το πιο άνετο κομμάτι για το καλοκαίρι. Είτε χαλαρώνετε στο σπίτι είτε πηγαίνετε για μια μέρα για ψώνια, αυτά τα παντελόνια προσφέρουν στυλ και άνεση. Συνδυάστε τα με ένα εφαρμοστό τοπ ή μια fluy μπλούζα για μια ευέλικτη εμφάνιση.

Αστερίες: Το νέο Trend στα Summer Jewelry

Οι αστεριες είναι η νέα τάση στα καλοκαιρινά κοσμήματα. Προσθέστε ένα twist στο ντύσιμό σας με σκουλαρίκια, κολιέ ή βραχιόλια σε σχήμα αστεριού. Είτε ντύνετε ένα casual look είτε προσθέτετε μια παιχνιδιάρικη πινελιά σε ένα επίσημο ντύσιμο, οι αστερίες είναι το τέλειο αξεσουάρ για το καλοκαίρι.

Συμπερασματικά, αυτά τα δύο καλοκαιρινά σύνολα εμπνευσμένα από τις πιο καλοντυμένες celebrities είναι ιδανικά για να παραμείνετε κομψοί και άνετοι στον ζεστό καιρό. Από λινά υφάσματα μέχρι μπλουζάκια με λαιμόκοψη και αμάνικα γιλέκα, αυτές οι εμφανίσεις είναι ευέλικτες και στη μόδα για την εποχή. Γιατί, λοιπόν, να μην δοκιμάσετε να εντάξετε αυτά τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας για ένα φρέσκο ​​και κομψό καλοκαιρινό στυλ;