VACATION READY-Είστε έτοιμοι να κάνετε μια δήλωση με τα outfits των διακοπών σας; Από beachwear μέχρι βραδινές εμφανίσεις, σας καλύψαμε με τις πιο hot τάσεις για αυτό το καλοκαίρι. Δείτε αυτές τις δύο ιδέες ρούχων για να αναδείξετε το στυλ σας στις διακοπές.

Το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στις beachwear εμφανίσεις είναι το lime
Όταν βγαίνετε στην παραλία, ξεχωρίστε με ένα μαγιό σε χρώμα lime. Αυτή η ζωηρή απόχρωση είναι ιδανική για το καλοκαίρι και θα συμπληρώσει υπέροχα το ηλιόλουστο δέρμα σας. Συνδυάστε το με  γυαλιά ηλίου και ένα ψάθινο καπέλο για μια λαμπερή εμφάνιση στην παραλία.

Το τέλειο ζευγάρι του καλοκαιριού αποτελείται από δύο τσάντες, μια extra μεγάλη και μια μικρή
Για μια μέρα εξερεύνησης στις τοπικές αγορές ή περιπλάνησης στην πόλη, επιλέξτε το τέλειο καλοκαιρινό δίδυμο – μια μεγάλη τσάντα για όλα τα απαραίτητα και μια μικρή τσάντα για το τηλέφωνο και το πορτοφόλι σας. Αυτός ο πρακτικός αλλά και κομψός συνδυασμός θα σας κρατήσει οργανωμένους και αβίαστα κομψούς.

Κροσέ:Απόλυτα λειτουργικό και για το καλοκαίρι είναι το κροσέ φόρεμα
Ψάχνετε για ένα ευέλικτο καλοκαιρινό κομμάτι; Μην ψάχνετε πέρα ​​από ένα φόρεμα κροσέ. Είτε συνδυάζεται με μπαλαρίνες, σανδάλια ή mules, αυτό το μοντέρνο ντύσιμο θα είναι πάντα κατάλληλο για την παραλία. Οι λεπτομέρειες με τα περιθώρια του κροσέ φορέματος προσθέτουν μια διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη πινελιά στην γκαρνταρόμπα των διακοπών σας.

Ολόσωμη Φόρμα: Πρακτική και κομψή, είναι το go to κομμάτι των διακοπών
Όταν θέλετε ένα γρήγορο και εύκολο ντύσιμο που εξακολουθεί να φαίνεται κομψό, βάλτε μια ολόσωμη φόρμα. Αυτό το all-in-one κομμάτι είναι απαραίτητο για διακοπές, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις. Συνδυάστε το με statement σκουλαρίκια  για μια αβίαστα κομψή εμφάνιση.

Zebra Print: Θα μονοπολήσει τα καλοκαιρινά μας look και σε ολόσωμη φόρμα είναι ένας από τους τρόπους για να φορεθεί
Τα Animal prints είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν, και το zebra print είναι απαραίτητο για κάθε μοντέρνο ταξιδιώτη. Ροκ αυτό το τολμηρό μοτίβο σε μια φόρμα για ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό σύνολο.

XXL Cuff:Μεταλλικά, ξύλινα, διακοσμημένα με πέτρες, τα chunky βραχιόλια είναι στο επίκεντρο των τάσεων
Κάντε μια δήλωση με τα αξεσουάρ σας προσθέτοντας ένα βραχιόλι με XXL στο ντύσιμό σας. Είτε είναι μεταλλικά, είτε ξύλινα, είτε διακοσμημένα με πέτρες, τα χοντρά βραχιόλια είναι μια σημαντική τάση αυτή τη σεζόν. Τοποθετήστε τα για μια τολμηρή  εμφάνιση που θα αναδείξει κάθε outfit για διακοπές.

Με αυτά τα δύο OOTD, θα είστε έτοιμοι να περάσετε κάθε μέρα διακοπών με στυλ. Από τις ημέρες στην παραλία έως τις βραδινές περιπέτειες , αυτές οι ιδέες ρούχων θα σας κάνουν να φαίνεστε κομψή και μοντέρνα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.