Day to Night:Αναζητάτε τα τέλεια καλοκαιρινά σύνολα που θα σας ταξιδέψουν απρόσκοπτα από τη μέρα μέχρι το βράδυ κατά τη διάρκεια της νησιωτικής σας απόδρασης; Μην ψάχνετε άλλο! Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε δύο κομψές και ευέλικτες εμφανίσεις που θα σας κρατήσουν κομψή και άνετη από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.

Εκτύπωση φρούτων: Διασκεδαστικό και φρέσκο

Fruit Print: Φράουλες, κεράσια, λεμόνια, ροδάκινα, τα πιο καλοκαιρινά και δροσερά φρούτα και λαχανικά, διακοσμούν τα σχέδια των ρούχων και μας παρασύρουν στην ανεμελιά των διακοπών με τον πιο λαχταριστό τρόπο.

Κατευθυνθείτε στην παραλία για μια μέρα διασκέδασης στον ήλιο; Προτιμήστε ένα δροσερό φανελάκι με στάμπα φρούτων που αποπνέει δονήσεις διακοπών. Είτε προτιμάτε φράουλες, κεράσια, λεμόνια ή ροδάκινα, υπάρχει μια εκτύπωση φρούτων για όλους. Συνδυάστε το φρουτώδες φόρεμά σας με άνετα σανδάλια και μεγάλα γυαλιά ηλίου για μια κομψή και πρακτική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καθώς η μέρα γίνεται βραδινή, απλώς αλλάξτε τα σανδάλια σας με ένα ζευγάρι high heels, προσθέστε statement σκουλαρίκια και πάρτε ένα πολύχρωμο clutch για να αναδείξετε το ντύσιμό σας για μια βραδινή έξοδο στην πόλη. H παιχνιδιάρικη και αναζωογονητική στάμπα φρούτων θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και υπέροχοι όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Vanity Bag: The Must-Have αξεσουάρ

Vanity Bag: Oι vanity bags ή αλλιώς τσάντες-νεσεσέρ είναι το νέο 60s accessory που μας έχει συναρπάσει. Η ιδιαιτερότητα των vanity bags είναι το σχήμα τους και το top-handle λουράκι. Δεν είναι μεγάλες, αλλά ούτε μικρές, χωρούν όλα τα απαραίτητα και χαρίζουν το praktik chic στιλ που κρίνεται απαραίτητο στις διακοπές.

Θα βγείτε για κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα; Μια τσάντα νεσεσέρ είναι το τέλειο αξεσουάρ για να μεταφέρετε το ντύσιμό σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτά τα κομψά τσαντάκια έχουν ακριβώς το σωστό μέγεθος για να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα, από το αγαπημένο σας άρωμα μέχρι το τηλέφωνο και το πορτοφόλι σας. Ο σχεδιασμός της επάνω λαβής προσθέτει μια πινελιά ρετρό αίσθησης, ενώ το διαχρονικό δερμάτινο φινίρισμα διασφαλίζει ότι το νεσεσέρ σας δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Είτε εξερευνάτε τις τοπικές αγορές κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε απολαμβάνετε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών το βράδυ, μια τσάντα νεσεσέρ θα προσθέσει μια νότα κομψότητας σε κάθε ντύσιμο. Επιλέξτε μια κλασική ουδέτερη απόχρωση για μια ευέλικτη εμφάνιση ή επιλέξτε ένα τολμηρό χρώμα για να κάνετε μια δήλωση.

Ολόσωμο μαγιό με prints: Fun in the Sun

Ολόσωμο μαγιό με prints: Αναδείξτε την πιο διασκεδαστική πλευρά σας με bold patterns όπως τα leopard ή οι ρίγες.
Όσον αφορά την παραλιακή ενδυμασία, ένα έντονο εμπριμέ ολόσωμο μαγιό είναι απαραίτητο για κάθε μοντέρνο ταξιδιώτη. Είτε χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα είτε κάνετε μια βουτιά στον ωκεανό, ένα μαγιό με στάμπα ζέβρα ή statement ρίγες θα αναδείξει τη διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

Για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση που θα σας μεταφέρει από παραλία σε μπαρ, συνδυάστε το εμπριμέ μαγιό σας με μια ρέουσα μάξι φούστα, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου και μεταλλικά πέδιλα. Οι αντίθετες ασπρόμαυρες ρίγες ή τα ζωντανά μοτίβα θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μια κομψή εναλλακτική στα παραδοσιακά συμπαγή χρώματα και τα φλοράλ σχέδια.
Έτσι, την επόμενη φορά που σχεδιάζετε μια ημερήσια περιπέτεια στο νησί, θυμηθείτε να ετοιμάσετε αυτά τα ευέλικτα καλοκαιρινά ρούχα που θα μεταβούν αβίαστα από τη μέρα στη νύχτα. Με τα σωστά κομμάτια στη βαλίτσα σας, θα είστε έτοιμοι για κάθε περίσταση – από χαλαρές μέρες στην παραλία μέχρι λαμπερά σουαρέ με το ηλιοβασίλεμα. Απολαύστε την απόδρασή σας στο νησί με στυλ!

Shop The Looks

img_2018

Γυναικείο ολόσωμο μαγιό Trendyol Zebra Patterned

img_2131-1

Miss Selfridge κορσέ με λεπτομέρεια μάξι φόρεμα σε στάμπα φρούτων

img_2132-1

Τσάντα κάμερας PASQ crossbody σε σκούρο πράσινο χρώμα