Τα σανδάλια Fisherman είναι ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των κοριτσιών που αγαπούν τη μόδα. Συνδυάζοντας την πρακτικότητα των κλειστών παπουτσιών με την ευελιξία των σανδαλιών, είναι το στυλ που αγαπούν οι σοφιστικέ fashionistas, ειδικά για τις εμφανίσεις τους στο γραφείο.

Τα αγαπημένα των Minimal Lovers

Τα σανδάλια Fisherman είναι η αγαπημένη επιλογή των minimal εραστών, συμπεριλαμβανομένων των βασίλισσων του μινιμαλισμού,  σε μονόχρωμες εκδοχές με δερμάτινες ή σουέντ υφές.

Ελληνικές επωνυμίες και σχεδιαστές πολυτελείας

Ελληνικές μάρκες  έχουν επίσης λανσάρει τις εκδοχές τους, βάζοντας τα πρακτικά Fisherman σανδάλια στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Τυπικά σε ουδέτερες αποχρώσεις και με ανθεκτικά υφάσματα (δερμάτινα ή σουέτ) που τα κάνουν κατάλληλα για κάθε περίσταση, τα στυλ που προτείνουν είναι ευέλικτα και απλά αρκετά αντρεπτικά για να συνδυάζονται με τα πάντα.

Τέλειο ταίριασμα με φορέματα

Από μάξι φορέματα μέχρι τζιν και σορτς, μη διστάσετε να πειραματιστείτε με στυλ και σιλουέτες για να δημιουργήσετε all-day εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Low Waisted Dresses

Αυτή τη σεζόν, εκτός από παντελόνια, αναβαθμίζουμε τις γκαρνταρόμπες μας και με χαμηλόμεσα φορέματα. Αυτός ο συγκεκριμένος τύπος φορέματος χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλότερη εφαρμογή από το συνηθισμένο, που πέφτει γύρω από τους γοφούς και όχι στη μέση. Τα χαμηλοκάβαλα ρούχα αναδεικνύουν τον κορμό και τονίζουν τη σιλουέτα.

Ρομαντικό και Κοριτσίστικο

Ενώ τα παραδοσιακά χαμηλοκάβαλα τζιν στόχευαν να δώσουν μια σέξι πινελιά σε μια εμφάνιση, με τα χαμηλόμεσα φορέματα, συμβαίνει το αντίθετο. Αφήνουν μια πιο ρομαντική εμφάνιση με ένα girly vibe. Αρχικά εμφανίστηκε σε celebrities και κόκκινα χαλιά και το χαμηλόμεσο φόρεμα ήταν συνώνυμο της κομψότητας.

Αγκαλιάζοντας την τάση

Ενώ η τάση εξακολουθεί να είναι διακριτική στην καθημερινότητα, ορισμένες σταρ δεν έχουν διστάσει να την υιοθετήσουν.

Συμπερασματικά, τα Fisherman σανδάλια και τα χαμηλόμεσα φορέματα είναι τα hero pieces του καλοκαιριού που αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Είτε προτιμάτε μια μινιμαλιστική είτε κοριτσίστικη εμφάνιση, αυτά τα βασικά στοιχεία μόδας θα αναδείξουν το στυλ σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Γιατί, λοιπόν, να μην αγκαλιάσετε αυτές τις τάσεις και να ενημερώσετε την γκαρνταρόμπα σας για την επόμενη σεζόν;