Old Money

Ψάχνετε να ανυψώσετε το στυλ σας και να αποπνέετε έναν αέρα πολυπλοκότητας και κομψότητας; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από τη διαχρονική αισθητική του old money look. Αυτό το κλασικό και εκλεπτυσμένο στυλ έχει κερδίσει  τη νέα γενιά με την αβίαστα κομψή και πολυτελή εμφάνισή του. Ας βουτήξουμε σε μερικά βασικά κομμάτια ντουλάπας που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το look.

Old Money

Μπεζ παντελόνι και λευκό tank top

Οι θερμοκρασίες είναι ακόμα υψηλές και με αυτά τα δύο old classics θα έχετε ένα looking rich look. Οι ουδέτεροι τόνοι προσθέτουν ένα άγγιγμα κομψότητας και τάξης, ιδανικό για μια μέρα ή μια περιστασιακή βραδινή συγκέντρωση. Αυτό το διαχρονικό σύνολο αποπνέει μια αβίαστη γοητεία που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια όπου κι αν πάτε.

 To τζιν του φθινοπώρου είναι μπεζ και cargo

Συνδυάζεται με ένα λευκό tank top και λευκές γόβες. Καθώς μεταβαίνουμε στην εποχή του φθινοπώρου, η ενσωμάτωση μπεζ τζιν στην ντουλάπα σας είναι απαραίτητη. Συνδυάστε αυτά τα κομψά και μοντέρνα τζιν με ένα λευκό tank top και ένα ζευγάρι λευκά τακούνια για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Η λεπτομέρεια  προσθέτει ένα άγγιγμα χρησιμότητας-chic στο ντύσιμο σας.

Tank Top

Είναι η βάση για τα πιο chic φθινοπωρινά σύνολα Από τα trendy μοντέλα δεν μπορεί να λείπει το λευκό tank τοπ με φαρδιές τιράντες, για να συνδυαστεί -κυριολεκτικά- με κάθε είδους εμφάνιση. Αυτό το ευπροσάρμοστο κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οτιδήποτε, καθιστώντας το βασικό σε κάθε ντουλάπα της μόδας. Είτε επιλέγετε να το στρώσετε κάτω από ένα blazer για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση είτε να το φορέσετε από μόνο του,είναι απαραίτητο για την εποχή του φθινοπώρου.

Hobo Bag

Είναι η must τσάντα του φθινοπώρου!Η κυκλική φύση της μόδας ήταν βέβαιο ότι θα επιφέρει την επιστροφή της hobo bag και πλέον έχει καταταχθεί ανάμεσα στα πιο διαχρονικά κομμάτια της σύγχρονης γκαρνταρόμπας. Η τσάντα Hobo έχει κάνει επιστροφή και τώρα θεωρείται ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στις σύγχρονες ντουλάπες.

Η baggy σιλουέτα στα παντελόνια παραμένει στην πρώτη γραμμή

Για να τολμήσετε το διαφορετικό, επενδύστε σε ένα τζιν με χρώμα. Δεν είναι ανάγκη να βγείτε πλήρως από το comfort και να επιλέξετε κάτι πολύ εξτρίμ, μπορείτε να αναζήτησετε τζιν σε ουδέτερους τόνους, όπως καφέ και μπεζ. Το Baggy Pants είναι μια δημοφιλής επιλογή αυτή τη σεζόν. Επιλέξτε το χρωματιστό denim σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το Brown και το Beige για ένα κομψό και on-trend ensemble που είναι τόσο άνετο όσο και κομψό.

Συμπερασματικά, η υιοθέτηση του old money school  είναι ένας σίγουρος τρόπος για να ανυψώσετε το στυλ σας και να αποπνέετε έναν αέρα πολυπλοκότητας και κομψότητας. Μην φοβάστε να αναμίξετε και να ταιριάξετε διαφορετικά στοιχεία για να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που είναι μοναδικά εσείς.

Shop The Look

IMG_2377

Beige Cargo Jeans