2 Trending Outfit της Σεζόν:

Θέλεις να αναδείξεις το στυλ σου αυτή τη σεζόν; Δείτε δύο από τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν: Barrel Jeans και Ballerina Flats. Ας δούμε πώς μπορείτε να απογειώσετε αυτές τις τάσεις και να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Barrel Jeans

Το Barrel Jeans κάνει μεγάλη επιστροφή αυτή τη σεζόν, προσφέροντας σχήμα με καμπύλες που λεπταίνουν μέχρι τον αστράγαλο, δημιουργώντας μια σιλουέτα που θυμίζει μπανάνα. Τα διαχρονικά μπλε τζιν  είναι πάντα επιτυχία, οπότε γιατί να μην τα συνδυάσετε με μαύρα sneakers για έναν νικητήριο συνδυασμό; Είτε ντύνετε το streetwear look σας είτε πηγαίνετε για μια νύχτα στην πόλη, ένα ζευγάρι  μαύρα αθλητικά παπούτσια μπορούν να ανεβάσουν το ντύσιμό σας στο επόμενο επίπεδο.

Τα ψηλά sneakers ήταν πάντα ένα statement κομμάτι, γι’ αυτό επιλέξτε ένα ζευγάρι με κορδόνια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε μια εκλεπτυσμένη, τολμηρή εμφάνιση. Συνδυάστε το Barrel Jeans σας με ένα κλασικό πουκάμισο με κουμπιά για ένα κομψό σύνολο. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με μια σουέτ τσάντα, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας. Η μαύρη τσάντα είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να συμπληρώσει κάθε στυλ και περίσταση. Από casual basics μέχρι πιο σοφιστικέ ντυσίματα, η shopper tote bag είναι μια τέλεια επιλογή, ειδικά για εμφανίσεις γραφείου.

Ένα wide παντελόνι ταιριάζει επίσης με ένα κλασικό πουκάμισο! 

Ballerina Flats

Τα Ballerina Flats επιστρέφουν σε στυλ, αντλώντας έμπνευση από τη δεκαετία του ’90 και προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά. Αυτές οι γόβες grandma διαθέτουν χαμηλό τετράγωνο τακούνι και τετράγωνο δάχτυλο, δίνοντάς τους μια νοσταλγική αίσθηση. Συνδυάστε τα με μια δερμάτινη μίνι φούστα για μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Αγκαλιάστε την κυριαρχία του χρώματος στα δερμάτινα είδη αυτή τη σεζόν, καθώς οι μίνι και πολύχρωμες δερμάτινες φούστες θα φωτίσουν τα χειμερινά σας outfit και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε σύνολα σε τόνους.

Οι δερμάτινες μίνι φούστες είναι ευέλικτα κομμάτια , καθιστώντας τες ένα απαραίτητο στοιχείο στην γκαρνταρόμπα σας. 

Συμπερασματικά, τα Barrel Jeans και τα Ballerina Flats είναι δύο από τα πιο hot trends της σεζόν που μπορείς να εντάξεις εύκολα στην γκαρνταρόμπα σου. Είτε προτιμάτε ένα πιο έντονο streetwear look με barrel τζιν και αθλητικά παπούτσια είτε ένα κλασικό και θηλυκό ντύσιμο με μπαλαρίνες και δερμάτινη μίνι φούστα, αυτές οι τάσεις προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες styling. Προχωρήστε λοιπόν και αγκαλιάστε αυτές τις τάσεις με αυτοπεποίθηση και αφήστε το προσωπικό σας στυλ να λάμψει!