Εισαγωγή – Beauty Mask 

Ψάχνετε για μια εύκολη, θρεπτική περιποίηση ομορφιάς ( Beauty Mask Recipe) που μπορείτε να προσθέσετε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας; Δοκιμάστε αυτή την απλή συνταγή μάσκας δύο βημάτων – σε λίγα λεπτά θα είστε στο δρόμο σας για λαμπερό, υγιές δέρμα που θα παραμείνει λαμπερό για μέρες!

Effaclar Mask La Roche Posay

Είναι η τελειότερη μάσκα για καθαρισμό προσώπου σε πέντε λεπτά! Περιέχει άργιλο και θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει αμέσως μόλις τη δοκιμάσετε. Καθαρίζει τους πόρους και συστήνεται για ακμεικά δέρματα! Εγώ προσωπικά λατρεύω όλα τα προϊόντα αυτής της σειράς της La Roche Posay. Είναι ένα brand με κύρος που έχει ιδανικά προιόντα για τις ηλικίες μας. Αυτή η μάσκα στεγνώνει το δέρμα και το βοηθά να αποβάλλει τους ρύπους και το σμίγμα για να μην ξανα εμφανίσετε πρόβλημα ακμής.

Soothing Radiance Mask Avene

Στη photo που θα δείτε είμαι σχεδόν χωρίς καθόλου μακιγιάζ και φυσικά χωρίς foundation γιατί ήθελα να δέιτε το τελικό αποτέλεσμα. Η πρώτη μάσκα στεγνώνει με την καλή έννοια το δέρμα σας. Γι’αυτό, είναι καλό όταν κάνετε τέτοιες θεραπείες να προλαμβάνετε την αφυδάτωση του δέρματος σας. Η δεύτερη μάσκα, λοιπόν, της Avene θα το ενυδατώσει, θα το θρέψει και θα το κάνει να λάμψει! Είναι και για ευαίσθητα δέρματα, επομένως θα σας ταιρίαξει απόλυτα.

Επίλογος- Beauty Mask Recipe

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.