Εισαγωγή-Αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας με χάρη!

Από μικρή τρελαινόμουν για τα έγχρωμα μάτια. Ειδικά, τα πράσινα μάτια είναι η αδυναμία μου! Από μικρή, επίσης απέκτησα έντονη μυωπία. Θεώρησα τη μυωπία μου πρόβλημα και σκέφτηκα ότι το laser θα ήταν η λύση. Παρόλα αυτά, αν ψάξετε λίγο πως γίνεται η διαδικασία δεν θα σας χαροποιήσει και πολύ. Τρόμαξα! Έτσι, λοιπόν αποφάσισα να μετατρέψω το πρόβλημά μου σε παιχνίδι. Τι θα λέγατε αν αλλάζαμε το χρώμα των ματιών μας? Πολλοί από εμάς έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ας το αλλάξουμε σε πλεονέκτημα.

Κυρίως Θέμα-Αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας με χάρη!

Πώς?? Πολύ απλά, με τη βοήθεια των Optical Papadiamantopoulos! Είμαι χρόνια πελάτισσα εκεί, και κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα πιο σοβαρά καταστήματα οπτικών στο χώρο. Καλύπτουν και την επιστημονική και την αισθητική πλευρά των επιθυμιών μου για τα μάτια μου. Μου έδωσαν, λοιπόν, την καλύτερη λύση μηνιαίων φακών μυωπίας με χρώμα. Και μάλιστα το πράσινο, που τόσο λατρεύω. Δείτε τη διαφορά και πείτε μου αν σας αρέσει!

Επίλογος-Αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας με χάρη!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.