Εισαγωγή – Glazed Makeup

Το ματ αποτέλεσμα το αγαπάμε! Αλλά, το γυαλιστερό αποτέλεσμα το λατρεύουμε και αυτό αποδείχθηκε στο TikTok. Ουσιαστικά, πρόκειται για εκείνο το μακιγιάζ με extra shiny effect σε όλο το πρόσωπο, στα ζυγωματικά, στα χείλη και στα μάτια. Δώστε βάση στο βίντεο που ακολουθεί και στο κείμενο, γιατί θα σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά για να πετύχετε το most wanted it girl makeup!

Κυρίως Θέμα – Glazed Makeup

Φτιάξτε τη βάση

Χρησιμοποιήστε foundation και concealer για κάλυψη. Έπειτα, χρησιμοποιήστε ρουζ για να ροδοκοκκινίσετε με φυσικό τρόπο τα ζυγωματικά και τα μάγουλα σας. Μην παραλείψετε το πλέον βασικό βήμα, που είναι ένα κρεμώδες highlighter για εντελώς φυσικό αποτέλεσμα στα ζυγωματικά. Έτσι, θα πετύχετε την glazed μορφή στα ζυγωματικά σας. (Kryolan)

Χείλη

Στα χείλη χρησιμοποιήστε ένα extra glittery άχρωμο lip gloss. Έτσι, θα δώσετε λάμψη με απόλυτη φυσικότητα, κάτι που διακατέχει όλο το μακιγιάζ μας σήμερα. (Νyx)

Μάτια

Στα μάτια χρυσιμοποιήστε μια χρυσίζουσα σκιά, την οποία θα την απλώσετε με το δάχτυλο ή με ένα πινέλο σαν να σχηματίζετε ένα ουράνιο τόξο στο πάνω κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα lip gloss σε άχρωμη μορφή, τοποθετώντας το ταμποναριστά με τον ίδιο τρόπο. Μην ξεχάσετε τη μάσκαρα βλεφαρίδων και αυτήν των φρυδιών. (Mac)

Τελευταία πινελιά

Σαφώς, θα χρειαστείτε ένα prem & prime με glitter! Θα ψεκάσετε με αυτό όλο το πρόσωπο για ακόμα περισσότερη λάμψη. Μην το φοβηθείτε, γιατί είναι πολύ διακριτικό. (Mac)

Επίλογος – Glazed Makeup

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.