Δημιουργήστε ένα Chic Look με Leather & Sequins

Απελευθερώστε την εσωτερική σας fashionista με δέρμα και πούλιες! Με το σωστό στυλ, αυτά τα δύο υλικά (leather and sequins) μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα κομψή και άνετη. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το δέρμα και τις πούλιες με δημιουργικούς και μοναδικούς τρόπους και συνθέστε ένα ρούχο που θα σας τραβήξει τα βλέμματα!

1o OOTD – Sequined Playsuit

Συνδυάστε ένα party κομμάτι, όπως φόρεμα, φούστα ή playsuit (Zara) με lace up αρβυλάκια (AliExpress)! Αυτό έκαναν στο Vogue World, αυτό επιλέξαμε και στο Hush-Hush για τις πρώτες πρωινές ώρες της παραμονής των Χριστουγέννων. Glitter και coolness συνδυάστηκαν σε ένα ώστε να δώσουν το απόλυτο grunge στυλ! Ταυτόχρονα, είναι ένα σύνολο που εναλλάσσει βραδινά και πρωινά κομμάτια, τα οποία μπορείτε να εντάξετε στα πρωινά look των Χριστουγέννων.

Επίσης, ένα oversized tuxedo coat (Lola) που πάει με όλα ταιριάζει απόλυτα με το mood του συνόλου. Έτσι, ένα βραδινό κομμάτι, όπως το sequined playsuit γίνεται απόλυτα festive και ταυτόχρονα πρωινό. Είναι το style combo από τα πιο επιτυχημένα της σεζόν και αποπνέει μια σύγχρονη κομψότητα. (Original Chanel Bag + Vintage Jewells)

2o OOTD – Total Leather

Το δερμάτινο παντελόνι είναι το απόλυτο staple του χειμώνα και επιλέγεται από κάθε fashionista. Ειδικά, με μποτάκια ταιρίαζει απίστευτα, αλλά γενικά είναι πολύ εύκολο στο να το συνδυάσετε. Aν το κλασικό μαύρο σας έχει κουράσει, τότε επιλέξτε ένα άλλο χρώμα όπως το λαδί (Marks & Spenser).

Τα υπόλοιπα leather pieces είναι σε μάυρο χρώμα και αυτό είναι καθορισικό για τη σεζόν που έρχεται. Φυσικά, εμείς το φοράμε από τώρα! Ακόμα και η τσάντα αποτελεί την little black bag που όλες θέλουμε, με τη χρυσή αλυσίδα. Μαύρο και χρυσό ταιριάζουν απίστευτα, γιαυτό σημειώστε αυτόν το συνδυασμό και σε τσάντες, αλλά και σε ρούχα με κοσμήματα. Είναι το it accessory που θέλουμε τώρα.(Αliexpress). Φοράμε το γούρι του 2023 στο λαιμό,που είναι ένα πέταλο. (Anna Maria Mazaraki)

Επίλογος – Leather & Sequins

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.