Το κερί που θα σας αλλάξει το χώρο

Το αρωματικό κερί Air Wick Botanica Island Rose & African Geranium δίνει στο σπίτι σας υπέροχο άρωμα και ζεστασιά για να αισθάνεστε πάντα υπέροχα. Έχει λουλουδένιο και φρέσκο άρωμα. Είναι ιδανικό για δώρο. Το δοχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κομψό διακοσμητικό χώρου μετά την καύση. Τα συστατικά του είναι ανακυκλώσιμο προϊόν, βαμβακερό φυτίλι και έχει περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια. Τοποθετήστε το κερί σε επιφάνεια επαρκώς ανθεκτική στη θερμότητα. Μην αφήνετε το κερί να καίει για περισσότερο από 4 ώρες. Ποτέ μην αφήνετε το κερί να καεί μέχρι τέλους. Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί αφύλακτο και ειδικά κοντά σε ευκόλως εύφλεκτα αντικείμενα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Το κερί που θα σας αλλάξει το χώρο

Μυρίζει υπέροχα με άρωμα βανίλιας και μανόλιας και θα αλλάξει το χώρο σας. Η περιγραφή που δίνεται παραπάνω είναι από τον κατασκευαστή, αλλά έχουμε να προσθέσουμε ότι αυτό το κερί είναι ένα από τα πιο μυρωδάτα που έχουμε δοκιμάσει και σας προτείνουμε. Βάλτε το και στο μπάνιο σας όταν κάνετε spa 🧖🏻‍♀️ και θα με θυμηθείτε.

Το κερί που θα σας αλλάξει το χώρο

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.