Η απολέπιση προσώπου είναι μια δημοφιλής διαδικασία ομορφιάς που σας βοηθά να ανανεώσετε το δέρμα σας και να αποκαταστήσετε τη φρεσκάδα του. Με τη χρήση φυτικών εκχυλισμάτων και φυσικών ενεργών συστατικών, η απολέπιση προσώπου βοηθά στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και την εξισορρόπηση της επιδερμίδας.

Αυτή η αποτελεσματική διαδικασία βοηθά στη μείωση των ρυτίδων, των σκούρων κηλίδων και των ακμικών εκδηλώσεων, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και λαμπερό. Το φυσικό αποτέλεσμα της απολέπισης προσώπου είναι μια υγιής και νεανική εμφάνιση, που θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο αυτοπεποίθηση.

Εδώ, στο Global Influence, επικροτούμε εξειδικευμένες υπηρεσίες απολέπισης προσώπου, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα και τεχνικές. Η ομάδα του κέντρου αισθητικής Ελένη Χρυσάγη από έμπειρους επαγγελματίες θα φροντίσει να σας παρέχει μια εξατομικευμένη απολέπιση προσώπου, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Ανακαλύψτε τα οφέλη της απολέπισης προσώπου και επιτύχετε μια υπέροχη επιδερμίδα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Επικοινωνήστε μαζί τους στο Νέο Ηράκλειο Αττικής σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και αφήστε τους να σας δείξουν τον δρόμο για ένα όμορφο και υγιές δέρμα.

Η πρώτη μάσκα που μας εφάρμοσαν είναι από φύκια που έρχονται από ποταμίσια νερά της Μόσχας! Θα αισθανθείτε ένα κάψιμο στην εφαρμογή της. Η δεύτερη είναι καταπραυντική. Απλά, όλη μέρα θα αισθάνεστε ένα τσούξιμο και το δέρμα σας θα είναι κοκκινισμένο. Μη σας απασχολεί, γιατί την επομένη θα ξυπνήσετε με ολόλευκο δέρμα και ανανεωμένο όσο ποτέ!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, εκεί!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας! Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!