Εισαγωγή

Είστε έτοιμοι να ροκάρετε την πιο hot τάση στα μαλλιά της σεζόν; Το side bob είναι μια ευέλικτη και κομψή εμφάνιση που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση, από κομψό και επίσημο έως casual και διασκεδαστικό. Μάθετε πώς να δημιουργείτε λαμπερές εμφανίσεις με αυτόν τον οδηγό για το styling στα κουρέματα με κουρέματα!

Πώς να φτιάξετε ένα τέλειο Side Bob Hair Look

Επιλέξτε αν θα έχετε κοντό η μακρύ side bob.

Το side bob look μπορεί να είναι κοντό, μακρύ ή ενδιάμεσα, δίνοντάς σας μια σειρά από επιλογές στυλ. Αν θέλετε μια πιο κλασική εμφάνιση με διαχρονική γοητεία, επιλέξτε μια πιο μακριά εκδοχή του πλαϊνού μπομπ που εξακολουθεί να σας επιτρέπει να τραβάτε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά ή κότσο, αν θέλετε. Αν θέλετε να κάνετε πιο έντονη δήλωση, επιλέξτε μια εξαιρετικά σύντομη ερμηνεία της τάσης. Αυτό το στυλ φαίνεται καλύτερα σε άτομα με μικρά πρόσωπα και μεγάλο μέτωπο, καθώς τονίζει τα χαρακτηριστικά.

Ετοιμάστε το σαμπουάν και το conditioner.

Πριν φορμάρετε τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε σωστά τα μαλλιά. Ξεκινήστε με το πλύσιμο και την περιποίηση με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μήκος και την υφή του bob σας. Εάν έχετε βαριά και πυκνά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν όγκου για να αυξήσετε το όγκο και μαλακτικό για να τα διατηρήσετε απαλά και εύχρηστα. Για πιο λεπτούς τύπους μαλλιών, ένα απαλυντικό σαμπουάν και μαλακτικό μπορούν να βοηθήσουν να αναδείξουν τη φυσική τους λάμψη.

Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα

Για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε ένα τέλειο φούσκωμα, ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά. Αυτό μπορεί να γίνει με κλιπ ή ελαστικές ταινίες και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ομοιόμορφο χώρισμα. Αφού χωρίσετε τα μαλλιά σε τέσσερα τμήματα, βουρτσίστε κάθε τμήμα με μια βούρτσα  πριν αρχίσετε να στεγνώνετε με πιστολάκι. Με κάθε τμήμα μαλλιών, χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι για να κατευθύνετε τη θερμότητα και να ανυψώσετε την περιοχή της ρίζας ενώ στεγνώνετε.

Προσθέστε ένα προιόν κατά της θερμότητας

Αφού ολοκληρώσετε το στέγνωμα των μαλλιών για να γίνουν λεία, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα, όπως ένα θερμικό σπρέι ή κρέμα για προστασία από τη ζημιά από τη θερμότητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος εργαλείων styling.

Τελειώστε με λακ

Μόλις ολοκληρωθεί το στυλ του side-bob, χρησιμοποιήστε λακ για να προσθέσετε περισσότερο όγκο και κράτημα. Φροντίστε να το ψεκάζετε ομοιόμορφα σε όλο το στυλ για καλύτερα αποτελέσματα. Αφήστε το σπρέι μαλλιών να στεγνώσει τελείως πριν περάσουν ελαφρά τα δάχτυλά σας μέσα από αυτό για ένα ελαφρώς πιο απαλό φινίρισμα. Με αυτήν τη μέθοδο, το side-bob look σας θα πρέπει να παραμένει στη θέση του όλη μέρα, ανεξάρτητα από τις δραστηριότητες που κάνετε ή πόσο φυσάει.

Επίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Fave Brands μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.