Εισαγωγή

Ψάχνετε για μια νέα και μοντέρνα εμφάνιση στα νύχια; Δοκιμάστε ένα blue denim manicure! Αυτό το μοναδικό στυλ μιμείται την υφή και το χρώμα του τζιν υφάσματος, δίνοντας στα νύχια σας μια κομψή εμφάνιση. Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να πετύχετε αυτή την εμφάνιση στο σπίτι. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για το τέλειο Blue Denim Manicure.

Πώς να δημιουργήσετε ένα Blue Denim Manicure στο σπίτι

 1. Συγκεντρώστε όσα χρειάζεστε

  Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε το Blue Denim Manicure σας, φροντίστε να έχετε όλα τα απαραίτητα. Θα χρειαστείτε ένα βασικό βερνίκι, ένα γαλάζιο βερνίκι νυχιών, ένα γκρι βερνίκι νυχιών, ένα δαχτυλίδι παλέτα και ένα top coat. Μπορεί επίσης να θέλετε να έχετε λίγο καθαριστικό νυχιών και βαμβακερές μπατονέτες για τυχόν λάθη. Μόλις έχετε όλα τα εφόδια, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το Blue Denim Manicure σας!

 2. Προετοιμάστε τα νύχια σας

  Πριν ξεκινήσετε να βάφετε τα νύχια σας, είναι σημαντικό να τα προετοιμάσετε σωστά. Ξεκινήστε αφαιρώντας οποιοδήποτε παλιό βερνίκι νυχιών με αφαίρεση βερνικιού νυχιών και βαμβακερές μπατονέτες. Στη συνέχεια, κόψτε και λιμάρετε τα νύχια σας στο επιθυμητό σχήμα και μήκος.

 3. Απλώστε ένα base coat

  Η εφαρμογή μιας βασικής στρώσης είναι ένα σημαντικό βήμα σε κάθε μανικιούρ, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν δημιουργείτε ένα Blue Denim Manicure. Η βασική επίστρωση θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε το μπλε βερνίκι να λερώσει τα νύχια σας και επίσης θα βοηθήσει το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο. Επιλέξτε μια διάφανη βασική στρώση και εφαρμόστε μια λεπτή στρώση σε κάθε νύχι, φροντίζοντας να καλύψει όλη την επιφάνεια. Αφήστε τη βασική επίστρωση να στεγνώσει εντελώς πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

 4. Φτιάξτε το μανό με μία παλέτα και απλώστε το

  Για να δημιουργήσετε το τέλειο Blue Denim Manicure, θα χρειαστείτε μια παλέτα και δύο αποχρώσεις γαλάζιο και γκρι βερνίκι νυχιών – μια ανοιχτή και μια σκούρα αντίστοιχα. Ξεκινήστε ρίχνοντας μια μικρή ποσότητα από κάθε βερνίκι στην παλέτα και ανακατεύοντάς τα μαζί μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή απόχρωση του μπλε. Μόλις έχετε το δικό σας Blue Denim Manicure, απλώστε ένα λεπτό στρώμα σε κάθε νύχι, φροντίζοντας να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια. Αφήστε την πρώτη στρώση να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση για πιο αδιαφανές φινίρισμα.

 5. Προσθέστε τις τελευταίες πινελιές

  Μόλις στεγνώσει το δεύτερο χέρι του Blue Denim Manicure, ήρθε η ώρα να προσθέσετε τις τελευταίες πινελιές στο μανικιούρ σας. Εφαρμόστε ένα διαφανές top coat για να σφραγίσετε το σχέδιό σας και να προσθέσετε λάμψη στα νύχια σας. Με αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να πετύχετε ένα μοντέρνο και κομψό μπλε τζιν μανικιούρ στο σπίτι.

Επίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Fave Brands μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.