Γιατί τα Boho φορέματα είναι η τέλεια καλοκαιρινή βάση που χρειάζεστε στη ντουλάπα σας

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ένα από τα πιο καυτά στυλ αυτή τη σεζόν είναι το boho φόρεμα (Mykonos), που είναι και celebrity approved. Αυτά τα ευέλικτα φορέματα είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται να πάτε στην παραλία, είτε για πικνίκ στο πάρκο, είτε για μια βραδινή έξοδο με φίλους. Τα φορέματα boho είναι γνωστά για την ελεύθερη και μποέμικη ατμόσφαιρα, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να υιοθετήσουν ένα χαλαρό και ανέμελο στυλ. Κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μήκη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο και στυλ.

Δεν είναι μόνο κομψά, αλλά είναι επίσης άνετα και ελαφριά, καθιστώντας τα ιδανικά για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο γιατί τα boho φορέματα είναι το τέλειο καλοκαιρινό βασικό κομμάτι που χρειάζεστε στην γκαρνταρόμπα σας. Έτσι, καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και ετοιμαστείτε να προσθέσετε λίγο boho στυλ στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα!

Ιστορία της μόδας Boho

Το Boho στυλ πηγάζει από τον πολιτισμό των bohemians του 19ου αιώνα, που θεωρούνταν ελεύθεροι πνευματικοί και καλλιτέχνες. Το Boho είναι μια συντομογραφία της λέξης Bohemian, η οποία αναφέρεται σε έναν άνθρωπο που ζει μια ανεξάρτητη ζωή και έχει μια ελεύθερη και ατημέλητη φιλοσοφία ζωής. Η μόδα Boho έγινε δημοφιλής στη δεκαετία του 1960, καθώς οι άνθρωποι ζήτησαν να αποφύγουν την παραδοσιακή και στενή θεώρηση της μόδας και να υιοθετήσουν ένα πιο ελεύθερο και ατημέλητο στυλ. Από τότε, το Boho στυλ έχει παραμείνει δημοφιλές και σήμερα.

Γιατί τα Boho φορέματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι

Τα Boho φορέματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, καθώς είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υφάσματα και διαθέτουν ένα χαλαρό και ατημέλητο στυλ που ταιριάζει στην εποχή. Τα φορέματα Boho είναι συνήθως φτιαγμένα από βαμβακερά, λινά ή βισκόζη, τα οποία είναι υλικά αναπνέοντα και ελαφριά, επιτρέποντας στο δέρμα σας να αναπνέει και να αισθάνεται δροσερό και άνετο. Επιπλέον, τα Boho φορέματα συνήθως διαθέτουν ένα ελαφρύ και αέρινο σχέδιο, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των Boho φορεμάτων είναι η ποικιλία των σχεδίων και χρωμάτων που είναι διαθέσιμα. Μπορείτε να βρείτε Boho φορέματα σε μια ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μήκη, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και προσωπικό στιλ.

Τέλος, τα Boho φορέματα είναι ιδανικά για τις διακοπές, καθώς είναι ευέλικτα και εύκολα να φορεθούν. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πλατφόρμες (Tsoukalas), για να έχετε το τέλειο boho look και μία oversized bag (Tory Burch) για ένα πιο extravagant αποτέλεσμα. Όσο για το χτένισμα, διαβάστε το επόμενο post ημερολογιακά και θα έχετε το απόλυτο seventies style! Οι δυνατότητες συνδυασμού είναι ατέλειωτες και το Boho φόρεμα είναι ένα από τα πιο πολυτελή κομμάτια που μπορείτε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας.

Τύποι Boho φορεμάτων

Τα Boho φορέματα διαθέτουν μια πληθώρα σχεδίων, μακρυμάνικων, maxi, midi και mini. Ένα ακόμα στοιχείο τους μπορέι να είναι τα βολάν και τα baggy μανίκια.Η επιλογή του μήκους του φορέματος εξαρτάται από το προσωπικό σας στυλ και την περίσταση για την οποία πρόκειται να φορέσετε το φόρεμα. Τα maxi Boho φορέματα είναι ιδανικά για παραλίες και έξω από την πόλη εκδηλώσεις, ενώ τα midi και mini Boho φορέματα είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και εργασία. Τα Boho φορέματα μπορούν να έχουν επίσης μια πληθώρα σχεδίων, από λουλούδια και γεωμετρικά σχήματα έως ιστορικά σχέδια και paisley, κεντημένα, με ethnic μοτίβα και πολύχρωμα. Extra στυλ χαρίζουν τα μεγάλα και summerish κοσμήματα και αξεσουάρ (Zeus & Dion, H&M).

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.