Ανακαλύψτε τη δύναμη της δίαιτας των 3 φάσεων για να αλλάξετε τη ζωή σας. Βασισμένη σε πρωτεΐνη και λαχανικά, αυτή η δίαιτα προσφέρει μια νέα προοπτική για να χάσετε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι. Τολμήστε να τη δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε τις οφέλη της για την υγεία και την ευεξία σας. To πρόγραμμα δίαιτας ονομάζεται Διατροφή και Νέα Ζωή, και θα βρείτε αναλυτικά ό,τι χρειάζεστε στην ομάδα στο FB!

Για να μην στερηθείτε γεύσεων, σας παροτρύνουμε να εξοπλιστείτε από το ”Ποικιλοπωλείο”, ένα παντοπωλείο που έχει προϊόντα αυτού του προγράμματος διατροφής. Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε την Proteinella σε όποια γεύση θέλετε, τις πρωτεϊνικές φρυγανιές για όλες τις φάσεις, τα χωριάτικα παξιμαδάκια και το γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο. Έχουν εκπληκτικές γεύσεις και δεν θα νιώσετε καθόλου ότι είστε σε διατροφή! Ανακαλύψτε αυτά τα γευστικά και υγιεινά προϊόντα στο ”Ποικιλοπωλείο” και απολαύστε τη δίαιτα των 3 φάσεων με γεύση και ικανοποίηση!

Eπισκεφτείτε το SHOP, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας!