Η πετσέτα με μικροίνες είναι το μυστικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα.

Τι είναι λοιπόν αυτές οι μικροίνες; Είναι μικρές ίνες στα υφάσματα  που βοηθούν στην αποτελεσματική απορρόφηση της υγρασίας από τα μαλλιά σας. Αυτή η τεχνολογία εμποδίζει τα μαλλιά σας να παραμένουν υγρά για περισσότερο διάστημα, μειώνοντας σημαντικά το φριζάρισμα και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε απαλά και λαμπερά μαλλιά.

Η πετσέτα με μικροίνες είναι η ιδανική λύση για όλους τους τύπους μαλλιών, ανεξαρτήτως μήκους ή πυκνότητας. Χρησιμοποιήστε την μετά το μπάνιο ή το ντους για να απορροφήσετε απαλά την υγρασία από τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα προστατεύετε την τρίχα από την τριβή που προκαλεί η συνηθισμένη πετσέτα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την περιποίηση των μαλλιών σας με την πετσέτα με μικροίνες. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και απολαύστε απαλά, λαμπερά και απορροφητικά μαλλιά κάθε φορά που την χρησιμοποιείτε.

Για να την εφαρμόσετε, απλώς χαμηλώστε το κεφάλι σας, τοποθετήστε τη μεγάλη άκρη της στο πίσω μέρος και βάλτε τα μαλλιά σας μέσα. Τυλίξτε τα και κουμπώστε την πετσέτα με το κουμπί.

Eπισκεφτείτε το SHOP, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας! 

Shop την πετσέτα

Πετσέτα: Η τεχνολογία με μικροίνες κατά του φριζαρίσματος των μαλλιών!

Τουρμπάνι από μικροίνες, H&M