Εισαγωγή 

Είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε με ένα Frosted Eyes στα μάτια; Με τον ολοκληρωμένο οδηγό μας, μπορείτε να μάθετε πώς να εφαρμόζετε γκρι σκιά ματιών για ένα frosted look αλά Chanel. Ακολουθήστε αυτά τα 4 εύκολα βήματα και θα είστε στο δρόμο για να κάνετε μια δήλωση με τα μάτια σας!

Mastering το Frosted Eyes Technique σε 4 Βήματα

Προετοιμάστε τα μάτια

Πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε οποιαδήποτε σκιά ματιών, θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε τα βλέφαρά σας. Ξεκινήστε με ένα concealer, σαν βάση για το μακιγιάζ σας. Φυσικά, πριν το concealer, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα ματιών.

Απλώστε μια βάση

Αφού προετοιμάσετε τα βλέφαρά σας, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε ένα βασικό χρώμα σκιάς ματιών. Επιλέξτε μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση σε γκρι φινίρισμα και χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για σκιές ματιών για να ξεσκονίσετε το χρώμα σε ολόκληρο το βλέφαρό σας, από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού. Φροντίστε να αναμιγνύετε όμορφα για ομοιόμορφη κάλυψη και άψογη εμφάνιση.

Απλώστε μια γυαλιστερή σκιά 

Η τεχνική frosted eyes περιλαμβάνει να δώσετε στα βλέφαρά σας μια λαμπερή πινελιά με σκιές που αντανακλούν το φως. Απλώστε μια αστραφτερή σκιά ματιών σε χρώμα ασημί κοντά στη βάση που επιλέξατε νωρίτερα. Μπορείτε να επιλέξετε από μορφή κρέμας, σκόνης ή υγρής χρωστικής, αλλά η κρέμα λειτουργεί καλύτερα για να διατηρείται ελαφριά και να επιτυγχάνει αυτό το διάχυτο φινίρισμα. Φροντίστε να ανακατέψετε καλά για βέλτιστα αποτελέσματα.

Τελειώστε με  Mascara και Highlighter

Το τελευταίο βήμα είναι να προσθέσετε τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή σας. Χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα όγκου για να καλύψετε τις βλεφαρίδες σας και να τις κάνετε να ξεχωρίζουν ενάντια στη δραματική παγωμένη σκιά ματιών. Για να δώσετε ακόμα περισσότερο φως και διάσταση στην εμφάνισή σας, εφαρμόστε ένα highlighter ή ένα illuminator στις άκρες των φρυδιών σας, κάτω από τα μάτια σας και στα ψηλότερα σημεία των ζυγωματικών σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα όμορφο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή!

Επίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Fave Brands μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.