Καλοκαιρινό στιλ: Ροκάρουμε το μάξι φόρεμα με τυπωμένο γκίνγκαμ

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να υιοθετήσετε το αβίαστο στυλ και τι καλύτερο από ένα μάξι φόρεμα; Αυτή τη σεζόν, το απογειώνουμε, ενσωματώνοντας τη διαχρονική γοητεία του τυπωμένου gingham. Από το πικνίκ στο πάρκο μέχρι τις βόλτες στην παραλία, το μάξι φόρεμα με τυπωμένο gingham είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Η αέρινη σιλουέτα του και το παιχνιδιάρικο μοτίβο του απογειώνουν αμέσως κάθε εμφάνιση, καθιστώντας το must-have στην γκαρνταρόμπα κάθε fashion-forward γυναίκας. Είτε επιλέξετε ένα κλασικό ασπρόμαυρο μοτίβο gingham είτε πειραματιστείτε με τολμηρά, ζωηρά χρώματα, αυτή η τάση εγγυάται ότι θα κάνει αίσθηση. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να τραβήξετε τα βλέμματα και να απολαύσετε τον ήλιο με στυλ, καθώς σας δείχνουμε πώς να απογειώσετε το μάξι φόρεμα με τυπωμένο gingham αυτό το καλοκαίρι.

Εισαγωγή στο καλοκαιρινό στυλ και την τάση του maxi φορέματος

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς και του στυλ, και το maxi φόρεμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια για τις γυναίκες. Με την άνετη γραμμή του και την αέρινη υφή του, το maxi φόρεμα είναι ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Αυτή τη σεζόν, όμως, βλέπουμε μια νέα τάση να κατακλύζει τα ράφια των καταστημάτων – το εκτυπωμένο gingham maxi φόρεμα. Το gingham είναι ένα παραδοσιακό καρό μοτίβο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το καλοκαίρι. Με την επικράτηση της τάσης του vintage και του retro στυλ, το gingham έχει επανεμφανιστεί με μια σύγχρονη αίσθηση.

Αυτό το μοτίβο είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και προσδίδει στυλ και χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση. Στο επόμενο τμήμα, θα εξερευνήσουμε περισσότερο την τάση του εκτυπωμένου gingham maxi φορέματος και θα σας δώσουμε οδηγίες για να την υιοθετήσετε.

Κατανόηση του gingham μοτίβου και της δημοφιλίας του στην καλοκαιρινή μόδα

Το gingham είναι ένα μοτίβο καρό που αρχικά προέρχεται από την Αγγλία. Το όνομά του προέρχεται από τη λέξη “gingang”, η οποία σημαίνει “καλός άνθρωπος” στην αγγλική διάλεκτο. Το gingham είναι γνωστό για την κλασική ασπρόμαυρη ή μπλε και λευκή απόχρωση του, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και σχέδια. Η γνωστή χρήση του gingham είναι στα πικνίκ, καθώς παρέχει μια αίσθηση ρομαντισμού και παραδοσιακότητας.

Ωστόσο, το gingham έχει επίσης εισχωρήσει στον χώρο της μόδας και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα για τα καλοκαιρινά ρούχα. Το εκτυπωμένο gingham maxi φόρεμα προσφέρει μια φρέσκια και μοντέρνα προσέγγιση στο μοτίβο, με ποικίλες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων. 

To gingham είναι η απόλυτη parisian chic καλικαιρινή τάση

Το gingham είναι celebrity approved και parisian chic, είτε το επιλέξετε σε total look, είτε σε κάποια key pieces σας. Ένα girly gingham φόρεμα, όπως εδώ είναι ultra feminine και συνδυάζεται με mules άριστα. Επίσης, είναι η τέλεια εναλλακτική στα floral, ενώ τα printed items γενικώς θα κάνουν dress up τα σύνολά σας και αποτελούν ένα styling tip για το τι να φορέσετε τον Ιούλιο. Τα αέρινα υφάσματα, όπως αυτό ενός gingham φορέματος αποτελούν ένα από τα βασικά βήματα styling για το τέλειο καλοκαίρι στην πόλη. Τέλος, ένα maxi dress είναι αυτό που θα φοράμε on repeat κάθε καλοκαίρι. 

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.