Εισαγωγή-Μαύρο Κολάν και Wedges

Καλώς ήρθατε στον εκπληκτικό κόσμο της μόδας και του στυλ! Εδώ θα βρείτε τα πιο σύγχρονα και κομψά ρούχα για κάθε περίσταση, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά outfits. Ανανεώστε την ντουλάπα σας με κομμάτια που ξεχωρίζουν, όπως το διαχρονικό Μαύρο Κολάν και τα μοναδικά Wedges, τα οποία θα σας προσδώσουν άνεση και στυλ. Εμπνευστείτε από τις τάσεις της μόδας και ανακαλύψτε τον προσωπικό και μοναδικό τρόπο εκφρασής μέσα από την επιλογή των ρούχων σας.

Wedges

Ανακαλύψτε την πιο εντυπωσιακή τάση στη μόδα με τα μοναδικά  Wedges. Αυτά τα φανταστικά παπούτσια θα σας προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε εμφάνισή σας. Δημιουργήστε εκθαμβωτικά outfits συνδυάζοντάς τα με το διαχρονικό μαύρο κολάν και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με επιλεγμένα κομμάτια που ξεχωρίζουν. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία έκφρασης μέσα από τη μόδα και το προσωπικό σας στυλ.

Τα wedge ankle boots έχουν ήδη κατακλύσει το street style και θα τα φορέσουμε με κάθε look τον χειμώνα! Ανήκουν στην quiet luxury αισθητική και ταιριάζουν ακόμα και με κολάν, ενώ σε μαύρο χρώμα συνδυάζονται εύκολα. Είναι πρακτικά, καθώς έχουν ενσωματωμένο τακούνι που εξυπηρετεί πολύ στις day to night εμφανίσεις μας. Τα νέα wedges ορίζουν το chic look του 2024! (Εδώ: ASOS)

Μαύρο Κολάν

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την απόλυτη κομψότητα του μαύρου κολάν. Αυτό το διαχρονικό κομμάτι ρούχου είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και θα σας προσδώσει σιγουριά και στυλ. Συνδυάστε το με τα μοναδικά Wedges για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εμφανίσεις που θα ξεχωρίζουν. Ανανεώστε την ντουλάπα σας και ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας για ένα προσωπικό και μοναδικό στυλ. Είστε έτοιμοι να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από τα ρούχα σας;

Κολάν και wedge ankle boots είναι τα δύο essentials του χειμώνα και συνδυάζονται απόλυτα! Θα δημιουργήσετε ένα κομψό και άνετο look με ένα μακρύ boxy μαύρο παλτό. Τέλος, ένα cardigan ή ενα πουλόβερ  θα δημιουργήσει για εσάς την τοπ επιλογή της μόδας. (Εδώ: Zara)

To κόσμημα

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την κομψότητα ενός κοσμήματος που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Τα κοσμήματα προσθέτουν λάμψη και στυλ σε κάθε εμφάνιση και σας επιτρέπουν να εκφράσετε την ατομικότητά σας με μοναδικό τρόπο. Ανανεωθείτε με ένα κόσμημα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σας προσφέρει ένα αξεπέραστο στυλ. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε την μαγεία των κοσμημάτων;

Με το γούρι για το 2024 The Leaf of Heart, η jewellery designer Danai Gianelli, μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι! Ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς που περικλείει και συμβολίζει την αγάπη και τον σεβασμό, την αφύπνιση και την άνθιση, τη συνειδητοποίηση ότι όλα γύρω μας και μέσα μας συνδέονται, όλα είναι ένα. Η φύση, ο άνθρωπος, η ζωή, το τώρα και το αύριο.

Μαύρο παλτό

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την πολυτέλεια ενός μαύρου παλτό. Αυτό το κλασικό κομμάτι ρούχου είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και θα σας προσδώσει ένα άψογο στυλ. Συνδυάστε το με τα μοναδικά Wedges για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα ξεχωρίζουν. Ανανεώστε την ντουλάπα σας και ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας για ένα προσωπικό και μοναδικό στυλ. Είστε έτοιμοι να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από τα ρούχα σας;

Σε masculine εκδοχή κερδίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα του 2024! Το oversized παλτό, που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, είναι η πιο chic τάση του χειμώνα. (Εδώ: Lola)

Chunky πουλόβερ

Ανακαλύψτε την άνεση και την κομψότητα ενός chunky πουλόβερ. Αυτό το κομμάτι ρούχου θα σας προσφέρει ζεστασιά και στυλ σε κάθε περίσταση. Συνδυάστε το με τα μοναδικά Wedges για να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις που θα ξεχωρίζουν. Ανανεώστε την ντουλάπα σας και δημιουργήστε τον προσωπικό σας στυλ. Είστε έτοιμοι να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από τα ρούχα σας; 

Είναι relevant και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα,ενώ είναι απαραίτητο για τις ημέρες που θέλουμε να είμαστε comfy!(Εδώ: Toi&Moi)

Υπόμνηση

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!