Πίνακας Περιεχομένων

Lip Gloss

Το lip gloss της Astra Makeup είναι ένα διάφανο λαμπερό κραγιόν που θα απογειώσει τον όγκο των χειλιών σας! Ανακαλύψτε την απόλυτη λάμψη και την υπέροχη αίσθηση που προσφέρει το lip gloss αυτό. Η πλούσια σύνθεσή του θα ενυδατώσει τα χείλη σας, προσθέτοντας έναν απαλό όγκο που θα εντυπωσιάσει. Επιπλέον, προσφέρει μακράς διάρκειας αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας πανέμορφα χείλη για πολλές ώρες. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και αποκτήστε φυσικά και λαμπερά χείλη με  αυτό. Δοκιμάστε το σήμερα και αποκτήστε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση!

Lip Gloss

Προσθέστε το πάνω από το κανονικό σας κραγιόν  για λάμψη και όγκο και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Η μορφή του σε στικ είναι extra βολική και μπορείτε να το έχετε πάντα στην τσάντα σας για να το ανανεώνετε. Θα το βρείτε στα Notino.

Lip Gloss

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!