Ανάμεσα στα χρώματα, που παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο φέτος, είναι και το ροζ. Είτε μιλάμε για ρούχα, είτε για nail trends, όλες οι αποχρώσεις του ροζ είναι τάση. Από baby pink μέχρι και φούξια, μας ενθουσιάζουν όλες! Ίσως, γιατί κρύβουμε ακόμα μέσα μας την κοριτσίστικη πλευρά μας από παιδιά. Ίσως, πάλι, γιατί η Barbie ήταν πάντα το απόλυτο είδωλο μας μέχρι και σήμερα. Μην σας προκαλεί εντύπωση! Όλες είμαστε τελειομανείς με την εμφάνιση μας, ως επί το πλείστον. Η συγκεκριμένη κούκλα, λοιπόν, είναι ταυτισμένη με την τελειότητα σε ομορφιά και – αν μη τι άλλο- με το συγκεκριμένο χρώμα. Pink Nails και Barbie Look πάνε μαζί, λοιπόν!

How to paint pink your nails and look like a Barbie Girl

Time needed: 15 minutes.

How to paint pink your nails and look like a Barbie Girl:

 1. Επιλογή χρώματος που μας ταιριάζει

  Για τα νύχια, λοιπόν, αρκεί να διαλέξετε την αγαπημένη σας ροζ απόχρωση.

 2. Χρησιμοποιήστε βάση

  Αφού κάνετε το μανικιούρ σας, ξεκινήστε με μία στρώση από το base coat.

 3. Ήρθε η ώρα για λίγο χρώμα

  Στη συνέχεια, περάστε δύο στρώσεις από το μανό σας ή ακόμα και τρεις, αν το χρώμα σας είναι πιο απαλό.

 4. Μην ξεχνάτε το top coat

  Τέλος, περάστε μια στρώση από το top coat. Εμείς επιλέξαμε Essie από τα Notino.

 5. Ολοκλήρωση του Barbie look

  Αν, τώρα, θέλετε να πετύχετε το απόλυτο Barbie look, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήστε χρωματιστά clip στα μαλλιά σας. Δύο clip, ένα στην κάθε πλευρά, αρκούν για να αποδόσετε το όλο look.

Where to find your products

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.