Ο χορός swing και το τοπίο

Ας ξεφύγουμε από τις κοινοτοπίες! Κι ας χορέψουμε swing. Πού? Κάτω από τον Παρθενώνα, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Με τα φώτα να κοσμούν με δέος την Ακρόπολη και τους ρυθμούς της μουσικής swing σε αυτόν τον υπέροχο πλακόστρωτο δρόμο, η βραδιά αποκλείεται να μην σας μείνει αξέχαστη. Με άρωμα από τη δεκαετία του ’30 και την ελληνική πινελιά, ο χορός αυτός θα αποτελέσει τον κόμβο για να εκτυλιχθεί μαγική η βραδιά. Κι αν η δική μας πέρασε, τότε φροντίστε για τις επόμενες δικές σας. Καθώς, σε αυτό το σημείο διοργανώνονται διαρκώς τέτοια events. Ο χορός swing ήταν ένα από αυτά.

Πώς χορεύεται το swing

Ο χορός swing είναι ένας πολύ εύκολος χορός. Ειδικά, για εμάς τις γυναίκες χορεύεται ακολουθώντας τον καβαλιέρο. Η φιλοσοφία μοιάζει με latin, μόνο που η αύρα του χορού είναι διαφορετική. Θα λέγαμε ότι, είναι πιο sweet από τα latin, που είναι κάπως πιο αισθησιακά. Υπάρχουν βήματα, που σας τα δείχνει ο καβαλιέρος, όπως είπαμε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη χημεία και να ακολουθείτε το ρυθμό. Έχει στροφές, που τις αγαπάμε, γιατί είναι θεαματικές. Και σίγουρα, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε, γιατί από ένα σημείο και μετά, θα ακολουθείτε την πεπατημένη.

Lifestyle Offers

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.