Εισαγωγή-I love being lippy

Είμαι λάτρης των χειλιών και η σειρά θεραπείας χειλιών, “Ι love being lippy”, είναι απλά φανταστική! Έχουν δημιουργήσει μια τέλεια σειρά προϊόντων που προσφέρουν έντονη ενυδάτωση και περιποίηση στα χείλη σας. Αφήστε τα χείλη σας να αναζωογονηθούν με τις βιταμίνες και τα ενεργά συστατικά που εμπεριέχονται σε κάθε προϊόν, προσφέροντας απαλότητα και φρεσκάδα. Ανακαλύψτε τη σειρά θεραπείας χειλιών “Ι love being lippy” και απογειώστε την εμφάνισή σας!

Κάθε ένα από τα 5 προιόντα που θα δείτε, έχει το δικό του άρωμα και γεύση! Η σειρά αυτή είναι σούπερ και δεν έχω ξανά κάνει πιο ωραία αγορά για θεραπεία χειλιών! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Θα τη βρείτε στο Notino!

Lip Scrub

Δοκιμάστε τον απολεπιστικό χειλιών για ακαταμάχητα απαλά χείλη. To απολεπιστικό χειλιών βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και αποκαλύπτει ένα λαμπερό, απαλό και ενυδατωμένο δέρμα. Με τη χρήση του απολεπιστικού χειλιών, θα αποκτήσετε χείλη που δεν θα μπορεί να αντισταθεί κανείς να φιλήσει. Ανακαλύψτε το απολεπιστικό χειλιών και ανανεώστε την εμφάνισή σας!

Lip Butter

Αμέσως μετά την απολέπιση, εφαρμόστε το lip butter! Ανακαλύψτε το λιπαντικό χειλιών “Lip Butter” για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Η φόρμουλα του περιέχει ενεργά συστατικά και βιταμίνες που θα αναζωογονήσουν τα χείλη σας, προσφέροντάς τους απαλότητα και φρεσκάδα. Εφαρμόστε το lip butter καθημερινά για απαλά και ενυδατωμένα χείλη που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε υπέροχα χείλη με την σειρά θεραπείας χειλιών “I love being lippy”.

Lip Balm

Σε επόμενο στάδιο, εφαρμόστε το lip balm. Ανακαλύψτε την απόλυτη θεραπεία για τα χείλη σας με το lip balm. Η σειρά θεραπείας χειλιών “I love being lippy” σας προσφέρει έντονη ενυδάτωση και περιποίηση, αφήνοντας τα χείλη σας απαλά και φρέσκα. Με ενεργά συστατικά και βιταμίνες, το lip balm απογειώνει την εμφάνισή σας και αναζωογονεί τα χείλη σας. Αποκτήστε χείλη που κλέβουν τις εντυπώσεις με τη σειρά θεραπείας χειλιών “I love being lippy”.

Lip Plumper

Έπειτα, εφαρμόστε το lip plumper! Ανακαλύψτε τη μαγεία του lip plumper για φουλ και πληθωρικά χείλη! Η σειρά θεραπείας χειλιών “Ι love being lippy” σας φέρνει την απόλυτη λύση για πιο πλούσια και ελκυστικά χείλη. Οι μοναδικές φόρμουλες μας ενισχύουν τον όγκο των χειλιών σας, προσδίδοντας έντονο πλήρωμα και ενυδάτωση. Εφαρμόστε το lip plumper και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Ανακαλύψτε τη δύναμη του lip plumper και απογειώστε την εμφάνισή σας με τη σειρά θεραπείας χειλιών “Ι love being lippy”!

Lip Gloss

Για το τέλος, αφήστε το lip gloss. Προσθέστε το τελείωμα που χρειάζεστε με τo εξαιρετικό λιπ γκλος. Τα χείλη σας θα δείχνουν πιο ζουμερά και λαμπερά από ποτέ.  Δώστε στο χαμόγελό σας την απόλυτη ολοκλήρωση. Lip gloss που ενυδατώνει, περιποιείται και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των χειλιών σας. Εμπιστευθείτε το lip gloss  και αναβαθμίστε το λουκ σας με στυλ και λάμψη.

Επίλογος-I love being lippy

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!