Η τοποθεσία Μεζεδοπωλείο ‘Γάκιας’

Βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας και είναι πάνω σε έναν υπέροχο πεζόδρομο. Έχει τραπεζάκια έξω, αλλά δεν θα κρυώνετε, γιατί είναι εξοπλισμένο με σόμπες. Είναι στέκι με νέο κόσμο, αλλά ταυτόχρονα διατηρεί τις παραδόσεις. Ο λόγος για το μεζεδοπωλείο ‘Γάκιας’. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή παρέα, καθώς τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει το μαγαζί. Επίσης, επειδή είναι ένα μέρος ιδιαίτερα γνωστό τον τελευταίο καιρό, ίσως θα πρέπει να κλείσετε τραπέζι πριν πάτε. Μιλάμε για τάσεις στη μόδα, αλλά ακολουθούμε τις τάσεις και στο lifestyle. Την τοπτοθεσία θα τη βρείτε αναλυτικά στο Google Maps.

Οι γεύσεις Μεζεδοπωλείο ‘Γάκιας’

Τι να περιμένετε από άποψη φαγητού? Τις καλύτερες γεύσεις! Έχουν εξαιρετικής ποιότητας κρέας, αλλά και ψάρι. Εμείς δοκιμάσαμε προβατίνα, λουκάνικο, γύρο, μπιφτέκι και ήταν όλα ένα κι ένα. Οι τηγανιτές πατάτες είναι επίσης φρέσκιες και πεντανόστιμες για να συνοδεύσουν το κρέας σας. Μπορείτε να βρείτε ακόμα και gourmet μεζέδες, για τους εκλεκτούς. Ήπιαμε τσίπουρο, που συνόδευσε τέλεια το concept του μεζέ. Για επιδόρπιο δοκιμάσαμε την σφακιανή πίτα με μέλι, που είχε απίστευτη γεύση. Φυσικά, μπορείτε να καθήσετε εκεί κάθε ώρα της μέρας, αφού το μεζεδοπωλείο “Γάκιας” αποτελεί και καφενείο.

Lifestyle Offers

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.