Εισαγωγή: Πώς να δείχνετε super stylish αυτό το χειμώνα: 2 outfit ιδέες

Αναζητάτε νέους τρόπους για να κάνετε μια δήλωση μόδας αυτόν τον χειμώνα; Ενισχύστε την γκαρνταρόμπα σας με δύο μοντέρνα και κομψά χειμερινά σύνολα που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα. Είτε προτιμάτε μια νευρική είτε κλασική εμφάνιση, αυτές οι συνταγές ρούχων θα σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για να παραμείνετε ζεστοί και να φαίνεστε υπέροχες όλη τη σεζόν.

1st OOTD-Πώς να δείχνετε super stylish αυτό το χειμώνα: 2 outfit ιδέες

     

      • Silver Shoes: Τα trending παπούτσια του χειμώνα είναι silver και φέρνουν τα metallics στην πρώτη γραμμή. Αν επιθυμείτε ένα ακόμα πιο φουτουριστικό αποτέλεσμα, προτιμήστε το total look σε silver και γκρι αποχρώσεις. Tα silver heels είναι η πιο fresh προσθήκη στη shopping list μας. Μπορούν να προστεθούν τόσο σε πρωινά όσο και σε βραδινά σύνολα, κάνοντας dress up με ένα μοναδικό twist. (Nak)

      • Metallic Bag: Ανήκει στα μεγαλύτερα bag trends της σεζόν από το street style. Είναι η ultimate μάξιμαλ τάση που λατρεύουν τώρα όλα τα fashion girls και κάνουν buzz. Είναι το νέο most wanted αξεσουάρ, καθώς αποτελεί τον πιο σύγχρονο τρόπο να δώσετε μια glam νότα σε κάθε σας σύνολο, από casual μέχρι βραδινό. Μπορέιτε να το χρησιμοποιήσετε σε total looks ή ως το μοναδικό loud κομμάτι. Είναι από τα it pieces που αξίζει να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα. (Braccialleti)

      • Silver Pleated Skirt: Αντί για ασημί παντελόνι, που είναι το νέο basic, φορέστε ασημί φούστα. Είναι από τα bottom styles που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας αυτή τη σεζόν. Δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας σε μίνι ή μίντι εκδοχή!(AliExpress)

    1st OOTD – the rest

       

        • Basic Πουλόβερ: Το πουλόβερ σε ουδέτερα χρώματα είναι αυτό που θα φορέσετε non-stop. Μπορέιτε να το φορέσετε ακόμα και το βράδυ με μία μεταλλιζέ φούστα, όπως εδώ, σε ανοιχτό γκρι. Είναι το combo που θα υιθετήσουμε non-stop αυτή τη σεζόν. Για να αναβαυμίστε το look επενδύστε σε tonal dressing, δηλαδή στη μονοχρωμία και φυσικά και στη λάμψη με τα metallics. (Zara)

        • Animal Print Grey Coat: Είναι hot coat trend και μπορεί να σας βοθήσει να αποφύγετε το κλασικό μαύρο. Δεν μπορεί να λείπει από τη ντουλάπα σας καθώς αναβαθμίζει τα σύνολά σας. Το χρώμα του το καθιστα relevant basic και συνδυάζεται με τα πάντα. Το είδαμε στο street style του Παρισιού. (Falconeri)

      *Style Hack: Πείτε ναι στις μονοχρωμίες και επενδύστε στο χρώμα γκρι και το ασημί. Προσέξτε να είναι στο ίδιο χρώμα ακόμα και το καλσόν.

      2nd OOTD-Πώς να δείχνετε super stylish αυτό το χειμώνα: 2 outfit ιδέες

         

          • Λευκό Παλτό: Είναι η winter chic πινελιά για να μη φοράτε μόνο μαύρο. Το στυλ που ξεχωρίζει είναι το teddy coat όπως εδώ γιατί είναι cozy και ευκολοφόρετο. Μπορούμε να το φορέσουμε day to night και είναι timeless. Για μια επιτυχημένη εμφάνιση επενδύστε σε ένα τέτοιο παλτό που φοριέται από το γραφείο μέχρι την εξόδο σας μετά. (Pinko)

          • Stripped Jeans: Φορέστε το σωστά, καθώς η ρίγα του ταιριάζει με pointed μποτάκια. Έτσι, θα δείχνει σοφιστικέ. Τζιν και heeled μποτες είναι το τέλειο fashion duo για τις πιο glamorous μεφανίσεις σας. Είναι και Parisian chic και φυσικά και royal approved. (Factcool)

          • Μανίκια Καμπάνα: Το street style και οι πασαρέλες αποδεικνύουν ότι είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Ταιριάζουν πάρα πολύ με τα τζιν μας και κάνουν dress up την εμφάνιση μας. (Μassimo Dutti)

          • Ankle Boots: Είναι το μόνο παπούτσι που θα συνδυάστε με τα πάντα και χρειάζεστε. Τα μαύρα ankle boots είναι κομμάτι της capsule γκαρνταρόμπας και αν είναι και sock boots όπως εδώ αποτελούν ένα sexy statement. (Zara)

        Επίλογος-Πώς να δείχνετε super stylish αυτό το χειμώνα: 2 outfit ιδέες

        Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.