Καλοκαιρινό κομψό: Αγκαλιάστε την τάση του λευκού τζιν και των mules για μια φρέσκια εμφάνιση

Το καλοκαίρι σημαίνει να αγκαλιάζετε την ανεμελιά και την αβίαστη διάθεση, και τι καλύτερο από ένα κομψό σύνολο που συνδυάζει την καθαρότητα του λευκού τζιν και την εκλέπτυνση των mules; Αυτή τη σεζόν, οι απανταχού fashionistas ερωτεύονται αυτή την τάση, καθώς αποπνέει αβίαστα μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση. Το λευκό τζιν είναι ένα βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας που απογειώνει αμέσως κάθε σύνολο, δίνοντάς του μια καθαρή και στιλπνή αίσθηση.

Σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο παπούτσι, είτε πρόκειται για ένα κομψό slide είτε για ένα block heel, έχετε τον τέλειο συνδυασμό που μεταβαίνει αβίαστα από το πρωί στο βράδυ. Η ευελιξία αυτού του ντουέτου είναι απαράμιλλη, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια σειρά από εμφανίσεις, από casual και χαλαρές έως εκλεπτυσμένες και κομψές. Έτσι, αν είστε έτοιμες να ενισχύσετε το καλοκαιρινό σας στυλ, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε την τάση του λευκού τζιν και των mules για μια εμφάνιση που είναι τόσο μοντέρνα όσο και αναμφισβήτητα κομψή.

Γιατί τα λευκά τζιν είναι απαραίτητα κατά το καλοκαίρι-τάση του λευκού τζιν και των mules

Τα λευκά τζιν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια για το καλοκαίρι. Έχουν έναν αέρα φρεσκάδας και λάμψης που τα καθιστά ιδανικά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το λευκό χρώμα αντανακλά το φως του ήλιου και δίνει μια αίσθηση δροσιάς. Είναι η τέλεια εναλλακτική για τα απλά τζιν, προσθέτοντας έναν αέρα κομψότητας σε κάθε εμφάνιση.

Επιπλέον, τα λευκά τζιν είναι πολύ ευκολοφόρετα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ. Από ένα απλό λευκό t-shirt έως ένα φωτεινό και χρωματιστό τοπ, τα λευκά τζιν μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση και στυλ. Είναι ένα από τα κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, από την παραλία έως την πόλη, και πάντα θα δείχνει εντυπωσιακό.

Τα λευκά τζιν είναι celebrity approved, διαχρονικά και minimal.Όταν συνδυάζεται με ουδέτερους τόνους, όπως εδώ τα αξεσουάρ και το body επιτυγχάνεται ένα πολύ κομψό upgrade. (ΗΝΜ)

Συμβουλές για το στυλ των λευκών τζιν-τάση του λευκού τζιν και των mules

Όταν πρόκειται να στυλιζάρετε τα λευκά τζιν, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτον, επιλέξτε το σωστό μέγεθος. Τα λευκά τζιν τείνουν να είναι λίγο πιο αδιάφανα από τα μπλε τζιν, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι εφαρμοστά αλλά όχι πολύ στενά. Δεύτερον, επιλέξτε το κατάλληλο σχήμα. Τα λευκά τζιν μπορούν να τονίσουν τις καμπύλες σας, οπότε επιλέξτε ένα σχήμα που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Τρίτον, συνδυάστε τα λευκά τζιν με άλλα ρούχα που αντισταθμίζουν την αδιαφάνειά τους. Ένα λευκό t-shirt, ένα φλοράλ πουκάμισο ή ένα ανοιχτόχρωμο ουδέτερο κορμάκι είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο σύνολο. Τέλος, μην ξεχάσετε να προσθέσετε αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι κομψών γυαλιών ηλίου, ένα χαριτωμένο καπέλο ή ένα κομψό κολιέ μπορούν να ολοκληρώσουν το look σας και να το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Η ευελιξία των mules

Τα mules είναι ένα από τα πιο ευέλικτα παπούτσια που μπορείτε να έχετε στη συλλογή σας. Αυτά τα παπούτσια χαρακτηρίζονται από το ανοιχτό πίσω μέρος και το επίπεδο ή ψηλό τακούνι. Είναι απίστευτα άνετα και ευκολοφόρετα, καθιστώντας τα ιδανικά για την καθημερινή χρήση. Μπορείτε να τα φορέσετε με τα τζιν, τις φούστες, τα φορέματα και ακόμα και τα παντελόνια.

Τα mules είναι επίσης πολύ ευκολοφόρετα και μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα στυλ. Από το κλασικό μαύρο δέρμα με μεταλλικές λεπτομέρειες έως τα παιχνιδιάρικα χρώματα και τα σχέδια, μπορείτε να βρείτε τα mules που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε ένα κομψό και κλασικό look ή ένα πιο τολμηρό και μοντέρνο στυλ, τα mules είναι ένα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε.

Ακολουθούν και αυτά την quiet luxury αισθητητική του τζιν μας και είναι celebrity approved. Είναι comfy και φοριούνται day to night, ειδικά στην mid-heels εκδοχή τους , όπως εδώ. (AliExpress) (Κορμάκι: Intimissimi)

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.