Rainbow: Η τάση στο μανικιούρ σε πρώτη προβολή!

Λέγεται και chrome nails, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends στο μανικιούρ για αυτήν την περίοδο άνοιξη-καλοκαίρι. Έχουν ένα φινίρισμα ουράνιου τόξου, γι’αυτό και ταιριάζουν τόσο στην εποχή.

Η νέα τάση στο μανικιούρ ήρθε για να αναβαθμίσει το στυλ σας! Τα Chrome Nails ή Rainbow nails, όπως αποκαλούνται επίσης, είναι το απόλυτο trend για αυτήν την άνοιξη και το καλοκαίρι. Με την υπέροχη λάμψη τους, αναδεικνύουν τα νύχια σας, προσφέροντας μια μοναδική εμφάνιση.

Αυτό το υπέροχο μανικιούρ δίνει έμφαση στο φινίρισμα σαν ουράνιου τόξου. Με ορυκτά χρώματα που αντανακλούν το φως, τα Chrome Nails θα εντυπωσιάσουν και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε μοναδικά νύχια που μεταμορφώνουν το στυλ σας.

Αυτό το trend είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια και την εκκεντρικότητα στα νύχια της. Αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ και αφήστε τα χέρια σας να μιλήσουν για εσάς.

Μην περιμένετε άλλο! Κάντε το επόμενο βήμα για να ανανεώσετε το μανικιούρ σας με τη μοναδική λάμψη των Chrome Nails. Ζήστε τη μαγεία του ουράνιου τόξου στα νύχια σας και εντυπωσιάστε τους πάντες!

Επωφεληθείτε από αυτήν την απίστευτη τάση και δημιουργήστε πρωτότυπα σχέδια! Για να προμηθευτείτε με τα κατάλληλα προιόντα για το μανικιούρ σας, σας συνιστούμε να επισκευτείτε το brand Notino!

Eπισκεφτείτε το SHOP, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας!