Νέα Μάκρη: Πάσχα στον μαγευτικό παραθαλάσσιο προορισμό των βορείων προαστίων!

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Νέας Μάκρης, τον παραθαλάσσιο προορισμό των βορείων προαστίων, για ένα μοναδικό Πάσχα! Αυτό το μέρος με τα σκάφη και τη θάλασσα είναι απλά μαγευτικό και τονίζει το χαλαρωτικό περιβάλλον που προσφέρει. Εδώ θα βρείτε πληθώρα καφετεριών, οι οποίες προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εξαιρετική ατμόσφαιρα της περιοχής. Οι φοίνικες που κοσμούν το τοπίο, αναβαθμίζουν την εντυπωσιακή αυτή εικόνα που θα σας συναρπάσει!

Αξιοποιήστε το Πάσχα για να επισκεφθείτε τη Νέα Μάκρη και να απολαύσετε τον μοναδικό της χαρμόσυνο αέρα. Εδώ, η ομορφιά της φύσης συναντά τη θάλασσα, δημιουργώντας ένα τοπίο που συναρπάζει κάθε επισκέπτη. Απολαύστε μια χαλαρωτική βόλτα στην παραλία, κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά ή απλά απολαύστε τον ήλιο και τον αέρα του πανέμορφου περιβάλλοντος.

Απόλαυσε μοναδικές γεύσεις και ανακαλύψτε την πλούσια γαστρονομία της περιοχής, σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και ταβέρνες που σας περιμένουν. Η Νέα Μάκρη είναι γνωστή για την ποιότητα των τοπικών προϊόντων και την αυθεντική κουζίνα της.

Είτε αποφασίσετε να καθήσετε για φαγητό, είτε για καφέ, θα περάσετε υπέροχα!

Eπισκεφτείτε το SHOP, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας!