Το Ιδανικό Curve Cut

Το curve cut είναι η απόλυτη επιλογή για όσους επιθυμούν ένα στυλ που κολακεύει το πρόσωπο. Με ντεγκραντέ άκρες και όγκο στις ρίζες, αυτό το στυλ δημιουργεί ένα απαλό περίγραμμα που απαλύνει τα χαρακτηριστικά.

Επαναστατικές Τάσεις Μαλλιών

800x600
Προσαρμοσμένη Κοπή

Κάθε curve cut είναι μοναδικό και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα που αναδεικνύει την ομορφιά σας.

Ντεγκραντέ Άκρες

Οι ντεγκραντέ άκρες του curve cut προσφέρουν μια φυσική κίνηση και απαλότητα στο στυλ σας, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε περίσταση.

Όγκος στις Ρίζες

Ο όγκος στις ρίζες προσθέτει δυναμισμό και ζωντάνια στα μαλλιά σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό look που διαρκεί όλη την ημέρα.

Λαμπερό Σκούρο Καστανό

Το Απόλυτο Chocolate Glaze Hair

Το σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών είναι η κορυφαία επιλογή για αυτή τη σεζόν. Με μια λαμπερή, μεταξένια υφή και το απόλυτο sleek look, το Chocolate Glaze Hair προσφέρει ένα πολυδιάστατο και πλούσιο χρώμα που ξεχωρίζει.

1080x600

«Το curve cut είναι το απόλυτο κούρεμα για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας, ενώ το σκούρο καστανό χρώμα προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας και λάμψης.» - Celebrity Hairstylist

Τα liquid hair, δηλαδή τα ολόισια μαλλιά είναι η τοπ τάση τώρα! Είναι λαμπερά και σούπερ απαλά και μπορείτε να τα πετύχετε με θεραπεία κερατίνης. Η θεραπεία αυτή γίνεται μόνο σε εξειδικευμένα κωμμωτήρια, όπως το Christodoulou Hairdesign στην Κηφσιά! Απαιτεί υπομονή και αρκετή ώρα από το χρόνο σας, καθώς περιποιείται τα μαλλιά τρίχα-τρίχα. Ανάλογα με τις ανάγκες, επίλεγετε τη θεραπεία κερατίνης που σας εξυπηρετεί. Αυτό θα το συζήτήστε αποκλειστικά με τον κωμμωτή σας. Το μόνο που απαιτείται σαν φροντίδα από εσάς μετά τη θεραπεία είναι το ειδικό σαμπουάν, που θα επιλέξετε στο κωμμωτήριο.

Το κούρεμα που επιτρέπει styling ενώ παραμένει πολύ ελαφρύ στο επίπεδο των ώμων, είναι το μεσαίου μήκους. Το smooth gradient της Jennifer Aniston είναι και αυτό που επιλέξαμε εδώ!