thermotetas modena m plus x

Η αντλία θερμότητας Modena M Plus της De Dietrich είναι μια καινοτόμος λύση που εστιάζει στην παροχή άνεσης και ευκολίας εγκατάστασης για κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου. Ας ανακαλύψουμε πώς λειτουργεί αυτή η αντλία θερμότητας και τι την καθιστά μοναδική στην αγορά, με έμφαση στην άνεση και την απλότητα στο περιβάλλον διαβίωσης

Λειτουργία και Τεχνολογία

Η Modena M Plus είναι μια μονομπλόκ αντλία θερμότητας, που σημαίνει ότι όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα είναι ενσωματωμένα σε μία μονάδα. Αυτό διευκολύνει την εγκατάσταση και μειώνει το κόστος και τον χρόνο που απαιτείται για την τοποθέτησή της. Ενσωματώνει συμπιεστή τεχνολογίας DC Inverter, ο οποίος προσαρμόζει τη λειτουργία της αντλίας στις πραγματικές ανάγκες του κτιρίου, εξασφαλίζοντας ιδανικό κλίμα για τους ενοίκους καθιστώντας την ιδανική για την αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης μιας υπό ανακαίνιση κατοικίας

Ευρεία Γκάμα Λειτουργίας

Η Modena M Plus λειτουργεί αξιόπιστα σε ακραίες κλιματικές συνθήκες. Μπορεί να παρέχει θέρμανση ακόμη και σε εξωτερικές θερμοκρασίες έως -25°C και ψύξη σε θερμοκρασίες έως +43°C. Αυτή η ευελιξία εξυπηρετεί τους χρήστες, παρέχοντας άνεση ανεξάρτητα από τις κλιματολογικές συνθήκες.

Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση

Η Modena M Plus διαθέτει κορυφαία ενεργειακή απόδοση, κατατάσσοντάς την στην κατηγορία A+++ για θέρμανση με θερμοκρασία ροής 35°C και A++ με θερμοκρασία ροής 55°C. Αυτή η απόδοση εξασφαλίζει κορυφαία εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας τόσο για την θέρμανση όσο και την ψύξη

Ενσωματωμένη Υβριδική Τεχνολογία

Μία από τις καινοτομίες της Modena M Plus είναι η ενσωματωμένη υβριδική τεχνολογία. Η αντλία μπορεί να συνδεθεί με φωτοβολταϊκά συστήματα και άλλες πηγές ενέργειας, όπως λέβητες αερίου ή πετρελαίου, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Grid μεγιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση, ειδικά κατά την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Προηγμένη Συνδεσιμότητα και Έλεγχος

Η Modena M Plus διαθέτει πίνακα ελέγχου με ελληνικό μενού και ενσωματωμένη αντιστάθμιση, επιτρέποντας τη διαχείριση των διαφόρων κυκλωμάτων θέρμανσης και ψύξης. Η αντλία μπορεί να συνδεθεί μέσω του πρωτοκόλλου Modbus και να ενσωματωθεί σε συστήματα έξυπνου σπιτιού, προσφέροντας ευκολίες άνεσης και προηγμένο έλεγχο των λειτουργιών της.

Αθόρυβη και Αποδοτική Λειτουργία

Η αντλία θερμότητας Modena M Plus σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση του χρήστη. Η στάθμη θορύβου της δεν ξεπερνά τα 43 dBa, εξασφαλίζοντας αθόρυβη λειτουργία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης σε κάθε νοικοκυριό.

Υψηλό Επίπεδο Υγιεινής

Η Modena M Plus καλύπτει κάθε ανάγκη για άφθονη παραγωγή ζεστού νερού, διασφαλίζοντας μέγιστη προστασία υγιεινής. Η θερμοκρασία στο δοχείο αποθήκευσης μπορεί να φτάσει έως και τους 70°C, εξαλείφοντας το μικρόβιο της λεγιονέλλας και άλλα βακτήρια.

Η Modena M Plus της De Dietrich αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε υπο ανακαίνιση κτήριο, προσφέροντας άνεση και απλότητα στην εγκατάσταση και αξιόπιστη λειτουργία.

Γιατί να Επιλέξετε αντλίες θερμότητας De Dietrich

levites dietrich arthro     x

  1. Αξιοπιστία και Ποιότητα: Ευρωπαϊκή κατασκευή με υψηλά πρότυπα ποιότητας.
  2. Τεχνολογία Αιχμής: Συνεχής καινοτομία για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.
  3. Οικονομία: Μακροχρόνια εξοικονόμηση χρημάτων μέσω της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας.
  4. Περιβαλλοντική Συνείδηση: Μείωση των εκπομπών CO2 και προστασία του περιβάλλοντος.
  5. Ευελιξία: Πλήρης γκάμα προϊόντων για κάθε τύπο κτιρίου και χρήση.

francededietrich x

Οι αντλίες θερμότητας της De Dietrich δεν είναι απλώς μια επιλογή θέρμανσης και ψύξης, αλλά μια έξυπνη επένδυση για το μέλλον. Επενδύστε στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ενεργειακή απόδοση των προϊόντων De Dietrich και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν, εξασφαλίζοντας παράλληλα οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

Αναζητήστε την σειρά αντλιών θερμότητας της De Dietrich στα καταστήματα θέρμανσης και υδραυλικών της περιοχής σας, στον υδραυλικό-εγκαταστάτη και στον μηχανολόγο που αναλαμβάνει προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης όπως το εξ’ εξοικονομώ κατ’ οικον. Οι παραπάνω επαγγελματίες θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για την επιλογή της κατάλληλης αντλίας, ενώ θα αναλάβουν όλη την διαδικασία, εγκατάστασης αντλίας θερμότητας από την μελέτη μέχρι την εκκίνηση του συστήματος σας αλλά και την υποστήριξη μετά την πώληση