Πρωινό στο Papillon Ψυχικό, ένα πολυτελές all day bar σε ένα μοναδικό μέρος της Αττικής

Το Papillon Ψυχικό είναι ένας ιδιαίτερος προορισμός για όσους αναζητούν μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία. Αυτό το πολυτελές all day bar σε συνδυασμό με τον εκλεκτό χαρακτήρα του Ψυχικού, προσφέρει ένα πρωτότυπο πρωινό που θα σας ενθουσιάσει.

Οι αρχές της υψηλής ποιότητας και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης διακρίνονται σε κάθε λεπτομέρεια του Papillon Ψυχικού. Με ανεπανάληπτη θέα στην πόλη, θα απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό με εκείνη την υπόσχεση ότι η ημέρα σας θα ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το μενού του Papillon Ψυχικού είναι εμπνευσμένο από τη γαλλική κουζίνα, με εκλεκτές πρώτες ύλες και φρέσκα συστατικά. Ανακαλύψτε την πλούσια γευστική πανδαισία που προτείνει και απολαύστε εκλεκτά προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Οι επιλογές για το πρωινό σας είναι πολλές και ποικίλες. Από toast με αυγά ποσέ και αβογκάντο μέχρι ομελέτα με σπαράγγια και αρωματικό καφέ, θα απολαύσετε μια εμπειρία που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Όταν επισκεφτείτε το Papillon Ψυχικό, θα ζήσετε ένα αξέχαστο πρωινό σε ένα εκλεκτό μέρος της Αττικής. Ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα και εξαιρετική διακόσμηση, με πολύ καλό κόσμο! Μπορείτε να κλείσετε τραπέζι από το site τους πανεύκολα: Papillon 

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε αυτό το bar έχοντας κλείσει τραπέζι, και μετά μπορείτε να κάνετε window shopping στην ευρύτερη περιοχή!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!