Ψάχνετε για μια φανταστική εμπειρία beach bar στην καρδιά της πόλης; Μην ψάχνετε πέρα ​​από τον Bolivar! Αυτό το εκπληκτικό beach bar που βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό latin πάρτι και συναθροίσεων κάθε είδους. Με μια ζωντανή ατμόσφαιρα και κορυφαία ποτά, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να περάσετε υπέροχα δίπλα στη θάλασσα.

Καταπληκτικός χώρος που φιλοξενεί latin party και συγκεντρώσεις κάθε είδους!

Είναι γνωστό για την εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία του και τον ευρύχωρο υπαίθριο χώρο του. Είτε θέλετε να χορέψετε όλη τη νύχτα σε ένα λάτιν πάρτι είτε να διοργανώσετε μια ειδική εκδήλωση, το Bolivar σας έχει καλύψει. Με άνετους χώρους καθιστικού, φοβερή διακόσμηση και ζωντανή ατμόσφαιρα, αυτό το beach bar είναι ο απόλυτος προορισμός για διασκέδαση και χαλάρωση.

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε Mojito Premium!

Ένα από τα highlights είναι το εντυπωσιακό μενού κοκτέιλ του. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το Mojito Premium – ένα δροσιστικό και γευστικό κοκτέιλ που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στους τροπικούς κόσμους. Φτιαγμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και επιδέξια φτιαγμένο από έμπειρους μπάρμαν, αυτό το χαρακτηριστικό ποτό πρέπει να δοκιμάσει όποιος επισκέπτεται το Bolivar.

Έχει πάρκινγκ στο χώρο του από 5 ευρώ για όσες ώρες θέλετε

Η στάθμευση μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, ειδικά σε πολυσύχναστες περιοχές της πόλης. Ευτυχώς, το Bolivar προσφέρει άνετο χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του με ονομαστική χρέωση. Με μόλις 5 ευρώ, μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας για όσες ώρες χρειάζεστε, χαρίζοντας σας ηρεμία και κάνοντας την επίσκεψή σας στο Bolivar  χωρίς άγχος και ευχάριστη.

Η είσοδος είναι 13 ευρώ μαζί με ποτό

Με είσοδο 13 ευρώ, που περιλαμβάνει ποτό της επιλογής σας, το Bolivar προσφέρει εξαιρετική αξία για την απόλυτη εμπειρία beach bar. Μόλις μπείτε μέσα, θα περιτριγυριστείτε από μουσική, γέλια και τον ήχο των κυμάτων που σκάνε στην ακτή. Είτε σχεδιάζετε μια βραδινή έξοδο με φίλους είτε μια ρομαντική βραδιά για δύο, το Bolivar έχει κάτι για όλους.

Εν κατακλείδι, το Bolivar είναι ένα beach bar που πρέπει να επισκεφτείτε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Με τη ζωντανή του ατμόσφαιρα, τα νόστιμα κοκτέιλ και τις βολικές ανέσεις, αυτό το κρυμμένο στολίδι είναι ο τέλειος προορισμός για μια νύχτα διασκέδασης και χαλάρωσης. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Κατευθυνθείτε στο Bolivar και ζήστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η σκηνή του beach bar!