Εισαγωγή-Rewind 23

Έστω ότι βρίσκεστε στα Άνω Πατήσια, σε αυτήν την όμορφη περιοχή με τα ωραία σπίτια και τα δέντρα της. Έχετε κατοχυρώσει την παρέα και θέλετε πολύ να βρείτε το κοντινότερο καφέ για να τα πείτε και να πιείτε ένα όμορφο καφέ. Το Rewind 23 προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Είναι ένα πολύ ήσυχο καφέ για τους κατοίκους της περιοχής και έχουν υπέροχο καφέ. Αν έχει και ωραία μέρα, θα καθήσετε έξω και θα ανασάνετε καθαρό αέρα.

Κυρίως Θέμα-Rewind 23

Τα Πατήσια είναι μία από τις πιο παλιές και σικ συνοικίες της Αθήνας. Εκεί ήταν τα πρώτα βόρεια προάστια των Αθηνών και οι άνθρωποι έχτισαν τα καλοκαιρινά τους θέρετρα. Επομένως, αξίζει να επισκεφτείτε μια τέτοια περιοχή και περάσετε μια όμορφη μέρα με την παρέα σας. Το καφέ αυτό θα σας χαρίσει κάτι τέτοιο. Αφήστε που έχει υπέροχα μαγαζιά, όπως ο all time classic Μιχόπουλος με τα υφάσματα, για να επισκεφτείτε.

Επίλογος-Rewind 23

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.