Εισαγωγή-Monochrome Makeup

Το μονόχρωμο μακιγιάζ είναι στην πράξη ένα trend που στηρίζεται στο tone on tone αποτέλεσμα. Δηλαδή, βασίζεται σε ένα χρώμα, που λειτουργεί ως βάση για όλο το μακιγιάζ μας. Αυτό που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε ένα signature color, το οποίο θα ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και στην αισθητική σας. Σκιά, ρουζ και κραγιόν πρέπει να έχουν την ίδια απόχρωση. Ας δούμε, όμως, πως ακριβώς μπορείτε να το πετύχετε.

How to:monochrome makeup

Time needed: 10 minutes.

How to achieve your monochrome makeup

  1. Φτιάξτε τη βάση του προσώπου σας.

    Εννοούμε εδώ το foundation, το concealer και το ρουζ. Αν το πρόσωπό σας δεν χρειάζεται foundation, χρησιμοποιείστε μόνο concealer. Έπειτα, επιλέξτε το ρουζ στην απόχρωση που επιθυμείτε. Δηλαδή, μπορείτε να διαλέξετε peachy, ροζ, κόκκινο ή καφέ. Εμείς επιλέξαμε ένα σκούρο καφέ χρώμα για όλο το μακιγιάζ. Τονίστε το W (μάγουλα-ζυγωματικά-μύτη) με το ρουζ και είστε έτοιμες.

  2. Συνεχίστε με τα χείλη.

    Διαλέξτε μολύβι και κραγιόν στην ίδια απόχρωση και βάψτε τα χείλη σας. Στο τέλος, προσθέστε lip gloss διάφανο ή στο ίδιο χρώμα. Εδώ, χρησιμοποιήσαμε το μολύβι χειλιών της Kryolan, σε σκούρα καφέ απόχρωση. Βάψαμε με αυτό και το εσωτερικό των χειλιών.

  3. Ολοκληρώστε με τα μάτια.

    Διαλέξτε τη σκιά που έχει την ίδια απόχρωση με τα υπόλοιπα και βάψτε τα μάτια σας. Εμείς, χρησιμοποιήσαμε σκιά σε καφέ σκούρο χρώμα, ακριβώς όπως το κραγιόν και το ρουζ. Μην ξεχάσετε τη μάσκαρα φρυδιών και βλεφαρίδων.

Επίλογος-Monochrome Makeup

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.