2 νέα αρώματα υπογράφουν τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις

Ξυπνήστε την εσωτερική σας δύναμη με ένα άρωμα γεμάτο βανίλια
Για να μάθετε ποιοι πραγματικά είστε, χρειάζεστε τρία πράγματα: αυτοπεποίθηση, θάρρος και καλοσύνη. Το γυναικείο Eau de Parfum Burberry Goddess Intense συνδυάζει τέλεια αυτά τα χαρακτηριστικά. Αφήστε την αισθησιακή εσάνς βανίλιας να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τη θεά μέσα σας. Η vegan αρωματική σύνθεση του γεμάτη γλυκές και ξυλώδεις νότες προσφέρει μια πιο έντονη εκδοχή του αγαπημένου Eau de Parfum Burberry Goddess, με την υπογραφή της αρωματοποιού Amandine Clerc-Marie.

2 νέα αρώματα υπογράφουν τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις

Σύσταση του αρώματος: Βυθιστείτε σε μια μεθυστική συμφωνία όπου το πρώτο πράγμα που θα μυρίσετε είναι η φρέσκια, αρωματική λεβάντα. Στη συνέχεια, θα μαγευτείτε από μια συγχορδία βανίλιας γεμάτη με γλυκές αλλά και ζωώδεις, μυστηριωδώς στρογγυλές και ζεστές, ξυλώδεις νότες. Αυτή η γκουρμέ έκρηξη των αισθήσεων ενισχύεται στο τέλος από το αισθησιακό πατσουλί.

2 νέα αρώματα υπογράφουν τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις

Ιστορία του αρώματος: Η βιωσιμότητα είναι αναγκαιότητα και προτεραιότητα για το Eau de Parfum Goddess Intense. Το άρωμα δημιουργήθηκε με μόνο vegan συστατικά και η συσκευασία του είναι κατασκευασμένη από χαρτί πιστοποιημένο με FSC. Η γοητευτική φιάλη του, εμπνευσμένη από την ανατολή του ήλιου και τις συλλογές μόδας της Burberry, αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια. Επιπλέον, η φιάλη σχεδιάστηκε για να μπορεί να ξανάγεμίζει, για μεγαλύτερη αειφορία.

2 νέα αρώματα υπογράφουν τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις

Ελαφρύ, φρέσκο και ταυτόχρονα ξεκάθαρο
Το γυναικείο Eau de Parfume Hollister Canyon Sky for Her είναι ένα άρωμα που ξεχωρίζει για την ελαφρότητα του, τη φρεσκάδα του και την κομψή αρωματική του σύνθεση. Με λουλουδένιες νότες, ξυλώδεις αρωματικές ανατολές και φρουτώδεις ευωδιές, αποτελεί ιδανική επιλογή για γυναίκες με ελεύθερο πνεύμα που ψάχνουν ένα άρωμα κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Ανακαλύψτε τη δύναμη της αυτοπεποίθησης με το Burberry Goddess Intense ή δώστε ένα φρέσκο, ευχάριστο άρωμα στην καθημερινότητά σας με το Hollister Canyon Sky for Her. Κάντε τη φθινοπωρινή σας εμφάνιση αξέχαστη με αυτά τα δύο νέα αρώματα που υπογράφουν τη στυλιστική σας προσωπικότητα.

SHOP THE PERFUMES

hollister-canyon-sky-for-her-eau-de-parfum___231115

HOLLISTER CANYON SKY

burberry-goddess-intense-eau-de-parfum___240718

BURBERRY GODDESS