Το “Brazilian Body” self tan από τα Eveline Cosmetics έχει ένα υπέροχο χρώμα που προσφέρει στο τέλος. Eίναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Το τέλειο χρώμα που προσφέρει στο δέρμα σας είναι απλά εκπληκτικό. Η απαλή απόχρωση θα σας δώσει μια φυσική λάμψη που θα ζηλέψουν όλοι.

Αλλά αυτό δεν είναι όλο! Το “Brazilian Body” έχει επίσης μια ευχάριστη μυρωδιά που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε την εμπειρία αυτομαυρίσματος και απολαύστε ταυτόχρονα ένα απολαυστικό άρωμα.

Στο σετ αυτομαυρίσματος περιλαμβάνεται επίσης μια ενυδατική κρέμα με χρώμα που έχει shimmering ιδιότητες. Αυτή η κρέμα θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα το κάνει να λάμπει. Αποκτήστε μια όμορφη λάμψη που θα σας κρατήσει για πολλές ώρες.

Και τέλος, ας μιλήσουμε για τη συσκευασία. Το “Brazilian Body” self tan έχει μια εξαιρετική συσκευασία που θα σας εντυπωσιάσει. Είναι πρακτική, εύχρηστη και εξαιρετικά ποιοτική. Απολαύστε την ευκολία και την αισθητική που προσφέρει η συσκευσία. Τα προιόντα που αναφέρονται, φυσικά, μπορείτε να τα αγοράσετε και ξεχωριστά!

Eπισκεφτείτε το SHOP, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας! 

Shop τη σειρά self tan

Self Tan: Ο τέλειος τρόπος να πάρετε χρώμα πριν βγείτε στη θάλασσα!

Λάδι Self Tan Brazilian Body

eveline-cosmetics-brazilian-body___211011

Βάλσαμο Self Tan Brazilian Body

eveline-cosmetics-brazilian-body___211213

Αφρός Self Tan Brazilian Body

eveline-cosmetics-brazilian-body___211011 (1)

Κρέμα με shimmering ιδιότητες και χρώμα

eveline-cosmetics-brazilian-body___230919

Γάντι εφαρμογής Self Tan