Εισαγωγή-Ένα εναλλακτικό dark manicure

Η επαναφορά του gothic manicure είναι πλέον γνωστή. Από το dark glam μέχρι το grunge style, όλες οι τάσεις επιτάσσουν το μαύρο μανικιούρ. Είναι glossy και edgy και ταιριάζει με τα πάντα χειμώνα και καλοκαίρι. Η δική μας εκδοχή του μαύρου μανικιούρ είναι κάπως διαφορετική. Προσθέσαμε μια extra glam πινελιά, που περιλαμβάνει χρυσό glitter. Επιτυγχάνεται εύκολα και το αποτέλεσμα είναι πολύ επαγγελματικό. Ας δούμε το πως.

How to: Ένα εναλλακτικό dark manicure

Αρχικά, χρειάζεται να έχετε ένα almond shaped νύχι σε αρκετά μακρύ μήκος. Έπειτα, χρησιμοποιήστε μια στρώση base για να δημιουργήσετε ένα πρώτο στρώμα προστασίας για το νύχι. Στη συνέχεια, περάστε δύο στρώματα black μανό. Εμείς χρησιμοποιήσαμε το black denim της Erre Due. Μετά, περάστε μία στρώση από χρυσό glitter. Εμείς χρησιμοποιήσαμε ένα μανό της Orly, διάφανο με gold glitter. Τέλος, περάστε το top coat για να ολοκληρώσετε το μανικιούρ.

Ένα εναλλακτικό dark manicure

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.