Εισαγωγή- Πώς να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο σας σαν boudoir οικονομικά και αποτελεσματικά!

Αν είστε από εκείνες που διαβάζετε το Global Influenc, τότε θα έχετε σίγουρα ένα δωμάτιο με ρούχα και προϊόντα ομορφιάς! Όμως, πέραν αυτού, ένα boudoir είναι extra chic να υπάρχει σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας. Αρχικά, γιατί δεν φορτώνετε το υπνοδωμάτιό σας με περιττά πράγματα. Δεύτερον, αν ασχολείστε με τη μόδα όσο εμείς, αυτό θα είναι το μαγικό σας μέρος! Τρίτον, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε σπιτιού, είναι ωραίο να διαμορφώνονται και κάποιοι ειδικοί χώροι. Πόσο εύκολο είναι όμως να φτιάξετε ένα μπουντουάρ εδώ και τώρα χωρίς μεγάλο κόστος και με αποτελεσματικό τρόπο? Ας δούμε μερικά tips, που εφαρμόσαμε εμείς!

Πώς να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο σας σαν boudoir οικονομικά και αποτελεσματικά!

Time needed: 2 days.

Πώς να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο σας σαν boudoir οικονομικά και αποτελεσματικά!

 1. Φρεσκάρετε το χώρο.

  Σε πρώτη φάση, αν δεν έχετε θέμα ανακαίνισης του χώρου, απλώς καθαρίστε τον καλά και φρεσκάρατε τον, για να μπουν τα έπιπλα. Ο χώρος πρέπει να διατηρείται λαμπερός για να αναδειχθεί. Επιπλέον, αποφορτίστε το χώρο σας από περιττά έπιπλα. Εμείς κρατήσαμε, όπως θα δείτε, μόνο ένα κρεβάτι περαιτέρω από τα έπιπλα του boudoir, για να χρησιμεύει και ως ξενώνας.

 2. Αγοράστε και συναρμολογείστε τα έπιπλα.

  Ένα ή δύο καναπέδες, μερικές καρέκλες και ένα τραπεζάκι με φωτιστικό, λίγο ή πολύ όλοι το έχουμε. Έτσι, δημιουργείται ένα καθιστικό (βλ. φωτό). Για να προσεγγίσουμε, όμως, την έννοια του boudoir, χρειαζόμαστε χώρους για ρούχα και είδη αποθήκευσης. Αγοράσαμε, λοιπόν, μερικούς καλόγερους, ντουλάπες και παπουτσοθήκες από τα Starkstore και το Spitishop (δείτε Mall στο Hush-Hush). Τα συναρμολογήσαμε και τα γεμίσαμε με ρούχα και παπούτσια σε κρεμάστρες και ράφια. Το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ και ελπίζουμε και σε εσάς.

 3. Ζεστάνετε το χώρο.

  Για να ζεσταθεί ο χώρος, το μόνο που χρειάζεστε είναι τα αγαπημένα σας χαλιά. Συμβουλευτείτε το Carpetstore και θα δείτε πως θα αλλάξει όλο το δωμάτιο. Χαλιά με όμορφα χρώματα και καλής ποιότητας, μπορούν να ζεστάνουν το χώρο και πρακτικά και αισθητικά. Αυτό το ρόδι, για παράδειγμα, έδωσε φως και άποψη σε έναν λευκό χώρο.

 4. Διακοσμήστε το χώρο.

  Φυσικά, η διακόσμηση είναι ένα βήμα που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Χωρίς να υπερφορτώσετε το χώρο, προσθέστε αντικείμενα που τον ομορφαίνουν και ταιριάζουν με το θέμα του. Εμείς θα συνεχίσουμε να τον βελτιώνουμε και θα σας ενημερώσουμε για τα updates και τα tips, για να τα χρησιμοποιήσετε κι εσείς.

Επίλογος-Πώς να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο σας σαν boudoir οικονομικά και αποτελεσματικά!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.