Το κείμενο που ακολουθεί υπαγορεύεται στο podcast μέσω της εφαρμογής Spotify. Είναι το επεισόδιο Ancient Fashion Part #7 της σειράς History of Fashion. Θα αναφερθούμε στους Ετρούσκους στην Ετουρία.

Λίγα Λόγια για τους Ετρούσκους στο επεισόδιο Ancient Fashion Part #7

Το επεισόδιο αυτό αναφέρεται στους Ετρούσκους. Οι Ετρούσκοι ήταν ένας λαός, ο οποίος άνθισε στην Ετουρία. Η Ετουρία ήταν η περιοχή, η οποία σήμερα θεωρείται η Τοσκάνη. Οι Ετρούσκοι θεωρείται ότι ήρθαν στην Ετουρία από την Μικρά Ασία.

Οι Ετρούσκοι και η μόδα στο επεισόδιο Ancient Fashion Part #7

Ο λαός των Ετρούσκων είχε αναπτύξει ένα ισχυρό εμπορικό δίκτυο σε όλη την Ευρώπη. Αυτό τους έκανε να ευημερούν. Επομένως είχαν κάθε μέσο για να έχουν έναν πλούσιο βίο με πολλά και ποιοτικά ρούχα. Οι επιρροές τους έρχονταν από την αρχαία Ελλάδα και την Ασία. Ενώ, η ρωμαϊκή αυτοκρατορία, αργότερα, επηρεάστηκε από τους Ετρούσκους.

Τα κοσμήματα των Ετρούσκων στο επεισόδιο Ancient Fashion Part #7

Ο λαός αυτός έφτιαχνε κοσμήματα από μπρούτζο, ασήμι και χρυσό. Έφτιαχναν βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και καρφίτσες.

Lifestyle Offers

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.