Καλωσορίσατε στο Dizer, μία μαγευτική όαση που βρίσκεται στην καρδιά της Πεύκης. Εδώ, ο χαλαρωτικός περιβάλλοντας χώρος, η φυσική ομορφιά και η ατμόσφαιρα συνδυάζονται για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης.

Οι εσωτερικοί χώροι του Dizer διαθέτουν μοντέρνα διακόσμηση, που συνδυάζεται αρμονικά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χώρου. Οι ευρύχωροι και άνετοι χώροι θα σας καλοδεχτούν και θα σας προσφέρουν μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας.

Στο Dizer, μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο πρωινό με παραδοσιακές λιχουδιές και εκλεκτά ποτά στο μπαρ του. Είναι ένας από τους top προορισμούς για καφέ και όχι μόνο στα Βόρεια και σας τον προτείνουμε ανεπίφυλακτα!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, εκεί!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας! Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!