Φυσικό μακιγιάζ: Αποκαλύπτοντας την Ομορφιά σας

Μπορεί το μακιγιάζ να μεταμορφώνει την εμφάνισή μας, αλλά πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να το κάνουμε με τον πιο φυσικό και αγαπητό τρόπο; Το teddy makeup έρχεται να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, φέρνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και φυσικότητας στην καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς.

Το teddy makeup είναι μια τάση που αποτελείται από ελαφριά και φυσικά χρώματα, οι οποίες αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας με διακριτικότητα. Αντί για έντονες γραμμές και κοντράστ, το teddy makeup επιδιώκει να αναδείξει τη φυσική ομορφιά μας, δίνοντάς μας μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση.

Ένα σημαντικό στοιχείο του teddy makeup είναι η απαλή εφαρμογή φυσικών χρωμάτων πάνω στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη μας. Με τη χρήση ματ  τόνων του καφέ, ροζ και πηλού, δημιουργούμε ένα ελαφρύ και αέρινο μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα στην καθημερινή μας εμφάνιση. Αυτό το φυσικό αποτέλεσμα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας, δίνοντάς μας μια αίσθηση διακριτικής ομορφιάς.

Επιπλέον, το teddy makeup χρησιμοποιεί προϊόντα με φυσικές συνθέσεις, χωρίς βλαβερές ουσίες και τοξικές χημικές ενώσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να απολαμβάνουμε την ομορφιά μας χωρίς να ανησυχούμε!!

Χρησιμποιήθηκαν προιοντα Kryolan, Dior, Guirlain, Mac, Nyx!!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, εκεί!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας! Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!