Εισαγωγή – Panerythraikos & Tsi Tsi

Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα σουβλάκια, ειδικά τα τυλιχτά, είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά όλων των Ελλήνων και όχι μόνο. Το καλό είναι ότι υπάρχουν άπειρες επιλογές στην Αττική για όλα τα γούστα. Αν, ας πούμε, επιθυμείτε ένα απλό και χωρίς πολλές θερμίδες σουβλάκι, αυτό θα σας το προσφέρει ο Πανερυθραϊκός. Ταυτόχρονα, είναι και old school σουβλάκι. Θα σας εξηγήσουμε παρακάτω πιο διεξοδικά. Αν πάλι θέλετε ένα new age σουβλάκι, αυτό θα σας το προσφέρει το Τσι Τσι. Ας τα δούμε αναλυτικά και τα δύο.

Panerythraikos

Είναι ένα από τα καλύτερα σουβλάκια των βόρειων προαστίων σύμφωνα με τον γαστρονόμο. Το δοκιμάσαμε και θα συμφωνήσουμε. Έχουν εξαιρετική ποιότητα κρέατος και απίστευτα νόστιμο κρεμμυδάκι με την πίτα του απέξω. Είναι από αυτά τα παλιά παραδοσιακά στέκια που δεν χάνουν ποτέ την αίγλη τους. Μάλιστα, είναι και με λίγες θερμίδες, καθώς είναι πολύ προσεγμένα όλα τα υλικά.

Tsi Tsi

Το Τσι Τσι είναι και αυτό ένα από τα δύο σουβλατζίδικα για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα. Όπως θα καταλάβατε, το θέμα μας σήμερα περιέχει αποκλειστικά σουβλάκια. Το Τσι Τσι είναι ένα σουβλατζίδικο με πιο updated φιλοσοφία και θα βρείτε σε αυτό τυλιχτά από όλα. Με το τζατζικάκι σας, με τις πατατούλες σας κ.λ.π. Έχει και αυτό καλής ποιότητας κρέας.

Επίλογος – Panerythraikos & Tsi Tsi

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια!