Εισαγωγή – Glazed Donut Chocolate Manicure

Το hot nail trend που έχει την προσοχή μας τώρα, είναι τα σοκολατί νύχια που μοιάζουν με γλασαρισμένο ντόνατ. Τι κι αν έρχονται Χριστούγεννα και δεν μπορείτε να φάτε το αγαπημένο σας ντόνατ για να είστε σιλουέτα στις γιορτές. Μπορείτε, όμως, να αποκτήσετε νύχια σαν ντόνατ. Οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στο φθινοπωρινό σκηνικό και με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ουσιαστικά, τα glazed donut chocolate nails είναι σοκολατί νύχια με περλέ τελείωμα. Είναι celebrity approved και θα ξετρελαθείτε με την τάση όσο εμείς.

Glazed Donut Chocolate Manicure

Περάστε τη βάση

Η βάση του μανό στα νύχια είναι απαραίτητη, όπως σε κάθε μανικιούρ. Μην την παραλείψετε.

Ανακατέψτε τις αποχρώσεις

Σε μια παλέτα ανάμιξης χρωμάτων, ανακατέψτε ένα σοκολατί μανό και ένα υπόλευκο περλέ. Μόλις προκύψει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, περάστε τα νύχια τρεις φορές. Η ανάμιξη χρωμάτων θέλει φαντασία και αποτελεί παιχνίδι για όποιον του αρέσει να πειραματίζεται με τις αποχρώσεις.

Top Coat

Ένα γυαλιστερό top coat δεν μπορεί να απουσιάζει από κανένα μανικιούρ. Επιλέξτε αυτό που στεγνώνει γρήγορα και λάμπει. Συνολικά, χρησιμοποίησαμε μανό Erre Due, Orly και Essie.

Επίλογος-Glazed Donut Chocolate Manicure

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια!